Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אחרי שקראתי על סגולותם של נבטי חיטה מלאה, ראיתי מספר שיטות להנבטה בבית ואף מתכונים שונים כגון לחמים ודייסות מהחיטה המונבטת

בא לי גם לנסות.

מצאתי אתרים בהם מוכרים זרעי חיטה שמיועדים להנבטה.

מחיר המשלוח מאוד יקר (למשל קילו זרעים 10 ש"ח ומשלוח 39 ש"ח).

אם מישהו הצליח למצוא את הזרעים בסופרים הגדולים (שופרסל\חצי חינם וכו') אנא שתפו.

פורסם (נערך)

אם אתה מזדמן לתל אביב, מציע לך לנסות אצל בן שחר ליד כיכר המושבות ו/או לא רחוק משם, בשוק לוינסקי (אני קניתי שם שעורה להכנת בירה).

עריכה אחרונה על ידי avz
פורסם

מעניין האם חיטה מלאה שמוכרים בסופר ניתן להנביט או שישנו סוג מסוים שהכי מתאים לכך ז"א זרעים ייעודיים ששומרים על ערכה התזונתי הגבוה של החיטה ?

פורסם

ניסיתי בעבר להנביט חיטה מלאה של שופרסל, לא היו אפילו ניצנים של נבט, למרות שהחיטה יחסית יותר קשה להנבטה, כן הצלחתי להנביט מספר פעמים עדשים מש וחומוס לכן התהליך לא זר לי.

פורסם

אפשר להנביט זרעים יבשים מהסופר או מחנויות טבע,

תקף הן לחיטה והן לשעורה. בניגוד לשעורה שנובטת בקלילות אחרי השרייה, חיטה דורשת הרבה יותר זמן.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
היי,

אחרי שקראתי על סגולותם של נבטי חיטה מלאה, ראיתי מספר שיטות להנבטה בבית ואף מתכונים שונים כגון לחמים ודייסות מהחיטה המונבטת

איזה סגולות והאם אתה בטוח שמי כתב זאת אובייקטייבי ואמין?

אגב, באיזו בעיה אתה מנסה לטפל או פשוט מנסה לחיות בריא יותר?

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...