Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

הייתי מעוניין לדעת איך מתבצעת מתיחת ידית האמבקרס בקיה סול 2011 , וכמה זה אמור לעלות אצל מוסכניק.

תודה רבה לכל המשיבים

סובארו אימפרזה 1999 1.6 אוטו' + קיה סול 2011 1.6. אוטו'. :wave:

פורסם

במידה ואתה מרים את בלם היד ולאחר 8 קליקים כבר קשה להרים את בלם היד אז אין מה למתוח את בלם היד.

האם החלפת רפידות או סנדלים מאחורה ?

איזה כייף לי :)

פורסם

קניתי את הרכב לפני שבוע בלבד.

על פניו הרפידות והדיסק מלאים ״בשר״ .

כשאני מותח את האמברקס עד הסוף ( מהלך גבוהה מאוד ) עדיין הוא לא עוצר את הרכב כמו שצריך

סובארו אימפרזה 1999 1.6 אוטו' + קיה סול 2011 1.6. אוטו'. :wave:

פורסם

בקאיה סול, כמו בדגמים רבים של הקונצרן, מנגנון בלם היד נפרד לחלוטין ממנגנון הבלימה.

מנגנון הבלימה מבוסס דיסק, בעוד שבלם היד מבוסס על סנדלים כאשר מרכז הדיסק משמש להן כתוף.

בתחתית סנדלי הבלימה ישנה אום כיוון משוננת (כמו במרבית מנגנוני בלם תוף) המאפשרת לכוון את פתיחת הסנדלים בהתאם לתוף.

יש לוודא שמנגנון זה מכוון, וזז חופשי ללא קורוזיה ולכלוך.

תוכל להתרשם ממה שאני מתאר בסרטון הזה:

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...