Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מעלה את זה לטובת חברי הפורום אם מישהו יתקל בבעיה הזאת, הבנתי שהיא משותפת לכמה דגמים.

הבעיה: לפני כמה ימים בעמידה כשהרכב מונע בניוטרל או בנסיעה בניוטרל נשמע רעש מטמטם של רטט/טרטור או מה שלא יהיה, הגבהתי את הרכב, פתחתי מכסה מנוע, בחנתי ובחנתי ולא הגעתי לשום תובנה לגבי מקור הרעש. אני דיי פדנט וזה פשוט היה מוציא אותי מריכוז ומעצבן! הרעש נשמע גם בפנים וגם בחוץ, לפעמים ממש חזק, לפעמים פחות, ביום חם אפילו כמעט ונעלם.

רגע השבירה החלטתי לנסוע למוסך רון.

הפתרון: מסתבר שישנם שני צינורות דלק שעוברים מלמטה בצד נוסע של הרכב, עוברים בתעלת מתכת ועם הזמן או האקלים מתרופפים, שורה תחתונה התעלה נאטמה ורוסס בפנים חומר בידוד שמתנפח, הפלא ופלא אין רעש!

אחרי התיקון מצאתי גם סרטונים של התופעה ביוטיוב.

עלות 293 ש''ח, האמת התבאסתי כי זה היה עניין של 15 דק' תיקון, מה לעשות לפעמים צריך לשלם על ידע. אם הייתי מקדיש לזה מעט יותר מאמץ כנראה שהייתי מסדר את זה לבד.

מצרף סרטון מיוטיוב שממחיש את הרעש.

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אכן מחלה ידועה בוואגיות למיניהן, נידונה מספר פעמים גם בפורום. חיפוש היה חוסך לך כמה גרושים, אבל העיקר שהבעיה נפתרה.

תודה ששיתפת.

Stay Dirty

פורסם

התבאסתי על עצמי שנסעתי בשביל זה למוסך, גם שרפתי חצי יום וגם 300 על התיקון.

בהלם שרעש כזה חזק נוצר מזה... פשוט טמטם אותי.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

רק אבהיר שלא התבאסתי על העלות של התיקון של זה שהיה הגון לגמרי, גם נעשה קידוד שרציתי בזמן שהייתי שם לטובת נעילה אוטומטית של הרכב בנסיעה.

התבאסתי שלא סדרתי את זה לבד כי בהחלט עם קצת מאמץ באיתור התקלה הייתי מסדר את זה.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

איך מסדרים את זה לבד?

רק אבהיר שלא התבאסתי על העלות של התיקון של זה שהיה הגון לגמרי, גם נעשה קידוד שרציתי בזמן שהייתי שם לטובת נעילה אוטומטית של הרכב בנסיעה.

התבאסתי שלא סדרתי את זה לבד כי בהחלט עם קצת מאמץ באיתור התקלה הייתי מסדר את זה.

פורסם (נערך)

אנסה למצוא מדריך אבל ברמת העקרון: פירוק שם הפלסטיק מגן מהתחתית של הרכב נדמה לי זה היה צד נוסע, אוטם עם נייר דבק את התעלה שבה עוברים הצינורות דלק ומשאיר פתח אחד קטן שדרכו אתה ממלא ספריי קצף שמתקשה.

מאמין שיש עוד שיטות.

חפש בגוגל: skoda fuel line rattle

Sent from my MI 9 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי system_x

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...