Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמה לבעל ידע מועט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רצועות נשיאה? סיריאסלי? 99% מהמקצוענים משתמשים ברצועה שהמצלמה הגיעה איתה.

במקרה הספציפי הזה - כן סיריאסלי. אני לא יודע עם אילו רצועות נשיאה מצלמות מקצועיות מגיעות איתן, אבל מצלמות חובבים, אפילו כאלה יקרות ועם עם חיישן גדול, מגיעות עם זבל של רצועת נשיאה. בהנחה ואתה סוחב את המצלמה ב"הכן" בטיול, אז יש כאן הבדל משמעותי. מאז שעברתי ל-Leash של Peak Design החיים שלי השתפרו משמעותית בזמן טיול, במיוחד עם המעבר הזריז ל-cuff אם אני לא צריך רצועה, וכמובן ההלבשה על ה-capture שהיא game changer.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

השנקל שלי- פות"ש יקר. אתה מתכנן להוציא סכום מכובד על ציוד שאינך יודע מה עושים איתו.

צילום זה סוג של מקצוע שצריך ללמוד, ולא התמונות יצאו לך דיי דומות למה שאתה משיג היום. אז או חבל על הכסף או שתלמד תחביב חדש בקצב שלך תלמד מה אתה צריך, מה מעניין אותך ואיזה פשרות אתה מוכן לספוג בציוד שלך. (בכל מצלמה או מערכת יש פשרה מסויימת). הידע הטכני הוא ממש לא מדע טילים. היום הרבה יותר קל להוציא תמונה טובה טכנית מפעם. אך זה מצריך לימוד קל אם תרצה בלוג או אתרים בעברית שמלמדים מהבסיס נשמח להציע לך. את הצד האומנותי תפתח בטעם שלך ובקצב שלך.

בהצלחה.

פורסם

בעניין הפילטרים. אין צורך בפילטר קרני UV ומן הסתם הוא לא יעזור במקרה של מכה חזקה. לעומת זאת שריטות זה מונע. בציוד יקר זה באסה כי אף אחד כמעט לא יקנה עדשה אפילו אם היא שרוטה קלות ואם כבר במחיר של רכב עם שאסי בלי גיר :) מצד שני כך קניתי עדשה מעולה בשליש מחיר אז אולי כדאי שלא תשימו פילטרים..... HOYA ו B&W הם חברות טובות ומוכרות שפחות פוגעות אופטית בעדשות מומלץ לקנות באמאזון.

פורסם
ה ולא התמונות יצאו לך דיי דומות למה שאתה משיג היום.

זה נכון שיש הרבה אלמנטים בצילום שבאים מיידע, ואי אפשר לקנות בכסף, זה לא נכון שהתמונות ייצאו דומות למה שיש לו היום.

קודם כל, עם סלולרי הוא תקוע על אורך מוקד אחד. איך אפשר להשוות את זה למצלמת סופר-זום?

דבר שני, השיפור בתנאי תאורה פחות טובים יהיה ניכר בכל מקרה, כמו גם הטווח הדינמי.

דבר שלישי, מצבי הסצינה השונים שימושיים מאוד להדיוטות וגם יוצרים שיפור משמעותי בתוצאות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אם תרצה בלוג או אתרים בעברית שמלמדים מהבסיס נשמח להציע לך. את הצד האומנותי תפתח בטעם שלך ובקצב שלך.

בהצלחה.

תודה. אני אשמח לקבל קישורים לאתרים המלמדים מהבסיס.

אני עובד משמרות בבית חולים, ולכן קשה לי להתחייב לקורס (לא מבחינה כספית אלא מבחינת זמן השקעה).

• תוכן חדש...