Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי איגניס 2018

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתקציב הזה אין יותר מידי רכבים עם מערכת מקורית.

יש את פיקנטו והמיני צרפתיות, ובליסינג 0 ק״מ איביזיה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מאיפה רכשת? זה נשמע מעניין

תודה

פותח השרשור רוצה -2017 2018. אין 1000 רכבים טובים יותר בתקציב, גם לא 10... צריך להפנים שבקטיגוריית המיני והסופר מיני אין באמת מכוניות "טובות" וכמעט אין "גרועות", מדובר בסגמנט שהוא אוסף של פשרות כאשר כל אחד ושיקוליו, כל אחד וטעמו, כל אחד ודרישותיו, מוצא לו את אוסף הפשרות המתאים לו ביותר.ולאחר שהדברים נאמרו, ככל שהכוונה להחזיק ברכב היא לטווח יחסית ארוך וירידת ערך איננה הפקטור היחידי, סיטרואן קקטוס טורבו אוטומטית 2018 אפס ק"מ היא אופציה מצוינת, עולם אחר מכל הסופר מיני ומגיעה עם אחריות ל-5 שנים... נמכרת ב85-84 אלף ש"ח (אני רכשתי כזו ומאד מרוצה).
פורסם

אתה ממליץ לי לקנות אותה?

סוזוקי איגניס רכב עם מכלולים מעל הממוצע ברכבי מיני אחרים, המנוע הרבה יותר נמרץ וחזק מהרבה רכבי מיני. נוסע מצויין מפ"ת לירושלים עם מזגן, חבל שרשמת דברי הבל. מכסחת דשא? לא מכובד. מחיר יחסית סביר. מומלץ ביותר.
פורסם
מאיפה רכשת? זה נשמע מענייןתודה
אני רכשתי מלובינסקי טרייד (סניף חיפה) רכב הרשום על פריים ליס, שתיהן חברות בשליטת היבואן.קיבלתי דגם ONETONE (במפרים בצבע הרכב) עם חישניי רברס ואחריות ל4 שנים ו-9 חודשים (הרכב נרשם במאי ונרכש באוגוסט) ב-84,000 ש"ח על הכביש. האמת, תענוג של רכב..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

פות"ש, אי אפשר להגיד אם האיגניס (או כל רכב אחר לצורך העניין) "שווה" את המחיר שלה ואם להמליץ עליה או לא בלי שתפרט קצת יותר את הצרכים שלך.

אם אתה מחפש רכב לנסיעה שרובה (המכריע, אפילו) עירונית, ואתה נאלץ לחפש חניה באזורים מאוד צפופים כמה פעמים ביום, ואוהב את העיצוב של האיגניס, יכול להיות שהרכב מתאים לך. אם מצד שני רוב הנסועה שלך בין-עירונית, ואתה מחפש רכב שקט, נח וחזק, כנראה שיהיו רכבים עדיפים בתקציב.

תנסה לפרט יותר: איפה אתה לרוב נוסע, כמה אנשים יסעו ברכב (ליותר מנסיעה קצרה ומזדמנת פה ושם), כמה אקוטית מצוקת החניה שלך, מה חשוב לך ברכב (אמינות, ירידת ערך, צריכת דלק, נוחות, אבזור, כח, שקט, מרחב פנימי וכו').

בהימור מוחלט, בתקציב כזה לרכב חדש, בלי שפירטת בכלל מה הדרישות שלך, ובהנחה שאתה מחפש רכב עם מוניטין אמינות ושמירת ערך, אני הייתי חושב על מאזדה 2 (דינאמיק) מאפס ק"מ שנמכרת סביב 90. אם אני הייתי מחפש לעצמי רכב במחיר הזה, כנראה ש-308 (פרימיום) או פוקוס (טיטניום) משומשות קלות היו הבחירה שלי, לצרכים שלי.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

לדעתי לא, הסוזוקי מרווחת משמעותית,תא מטען גדול יותר,ומושבים תומכים יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בתקציב הזה אין יותר מידי רכבים עם מערכת מקורית.

יש את פיקנטו והמיני צרפתיות, ובליסינג 0 ק״מ איביזיה.

באיביזה ובפיקנטו יש מובילאיי, כי הדגם מגיע מהיצרן רק עם בלימה אוטונומית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
האם לא עדיפה שברולט ספארק מנוע 1.4 כ"ס 98?
מבחינת כח מנוע יש הבדל בין הספארק החדשה לאיגניס?
איגניס זה אוטו עם קטע עיצובי, או שאוהבים או שלא. שונה מכל מכוניות המיני האחרות. הוא גם יותר גבוה בכמה ס"מ, תכליתי ופרקטי.

יכול להיות שספארק מעט יותר זריזה אבל מי שמחפש ביצועים כדאי שיבחר מכונית עם טורבו.

ביצועים מיוחדים אין לא ב 1.2 ולא ב 1.4 אטמוספרי. מה שיש זה נסיעה סבירה שמספיקה לכל צורך יומיומי, לא מעבר.

• תוכן חדש...