Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי קופה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנסיעה היום יומית שלי לא הייתי מסתכל אפילו על אבו או אסתי, אבל בסופי שבוע הייתי מטפל בהן טוב טוב...

טוב הגזמתי קצת אבל עדיין יש הפרש בין צריכת דלק בין מנוע 2000 ומנוע 1600, שלא לדבר על ביטוח וכו' שבהם יש עליה במחיר (לרכב 2000 סמ"ק). אני רק אומר שמבחינתי לא השתלם להחזיק אוטו כזה.

טל.

פורסם

טוב הגזמתי קצת אבל עדיין יש הפרש בין צריכת דלק בין מנוע 2000 ומנוע 1600, שלא לדבר על ביטוח וכו' שבהם יש עליה במחיר (לרכב 2000 סמ"ק). אני רק אומר שמבחינתי לא השתלם להחזיק אוטו כזה.

טל.אוקיי, ברור שיהיו הבדלים בצריכה מהסיבה הפשוטה שהנפח גדול יותר.

נושא הביטוחים- זה כבר נושא אחר (יש המון להרחיב עליו- גם כאן יש הרבה פרמטרים משתנים).

אמיר.

פורסם

יודאי קופה עושה 1-10 בממוצע.

בסהכ המדובר במכונית קלת משקל עם מנוע 2.0 ליטר חלש יחסית (137 כ"ס לערך).

הגרסאות הידניות חסכוניות יותר.

הקופה מבוססת על יונדאי לנטרה (כל המכלוללית זהים לחלוטין), למעשה זו לנטרה מעוצבת (לטוב ולרע).

אין מדובר ברכב ספורטיבי בשום צורה או בעל יכולות בתחום.

אייל

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם
יודאי קופה עושה 1-10 בממוצע.

בסהכ המדובר במכונית קלת משקל עם מנוע 2.0 ליטר חלש יחסית (137 כ"ס לערך).

הגרסאות הידניות חסכוניות יותר.

הקופה מבוססת על יונדאי לנטרה (כל המכלוללית זהים לחלוטין), למעשה זו לנטרה מעוצבת (לטוב ולרע).

אין מדובר ברכב ספורטיבי בשום צורה או בעל יכולות בתחום.

אייל

:mm_yeah:

מבסס את דבריי!

כל מילה בסלע....

אמיר

פורסם

נכון, הוא צודק במאה אחוז וגם אתה, אבל גם אני.

אני בסך הכל התכוונתי שמבחינת בעל הרכב, אחרי שיש אוטו כזה עם מנוע כזה, ברור שיש הבדלים. לא באתי לריב או לעצבן אף אחד. תסתכל על המחירון שלו בחודשים האחרים ותראה איך הוא צונח מחודש לחודש.

מבחינת האוטו - יונדאי קופה - ספורטיבי הוא לא, פוזה - הוא כן.

פורסם

מסכים!

ירידת הערך באמת חזקה.. לא ממש ברור לי למה...

בסך-הכל אין הרבה אקזמפלרים שמורים ולרובם התייחסו נהגים צעירים כרכב ספורט.

באופן כללי, אם מתעלמים מירידת הערך ולוקחים אותה בחשבון בעת הקניה, אפשר למצוא הרבה יתרונות והגיון ברכישת הרכב..לדעתי..

אמיר.

פורסם
אם אני מעוניין לקנות יונדאי קופה, אבל זה לא מאוד דחוף לעכשיו אלא לעוד 3-4 חודשים, הערך שלה עד אז אמור לרדת בהרבה לפי המחירון ?

אם אתה מוצא אחת שמורה וטובה לפי דעתי קנה עכשיו כי אין הרבה כאלו, אם לא אל תמהר לקנות.

פורסם
גם אם המחיר מעל המחירון ?

תיראה, מחירון זה המלצה בלבד למצב סטאנדרתי של רכב וזאת פשוט נקודת התחלה למחיר הרכב,אני בזמנו (עד ליפני שבועיים) חיפשתי בין השאר יונדאי קופה וכל מי שדיברתי איתו רצה מעל מחירון, גם כאלה עם יד 15 וקצה שילדה ב2 מקומות :? . אם אתה מרגיש סבבה אם המחיר אז למה לא? רק תיבדוק טוב טוב שהרכב שווה את זה. אם הרכב לא משהו מדהים (שמור,יד, קילומטראז') לא ניראה לי ששווה לשלם עליו מעל מחירון. בכל מיקרה שיהיה המון בהצלחה.

פורסם
תיראה, מחירון זה המלצה בלבד למצב סטאנדרתי של רכב וזאת פשוט נקודת התחלה למחיר הרכב,אני בזמנו (עד ליפני שבועיים) חיפשתי בין השאר יונדאי קופה וכל מי שדיברתי איתו רצה מעל מחירון, גם כאלה עם יד 15 וקצה שילדה ב2 מקומות :? . אם אתה מרגיש סבבה אם המחיר אז למה לא? רק תיבדוק טוב טוב שהרכב שווה את זה. אם הרכב לא משהו מדהים (שמור,יד, קילומטראז') לא ניראה לי ששווה לשלם עליו מעל מחירון. בכל מיקרה שיהיה המון בהצלחה.

אוקיי, תודה רבה :)

בהצלחה גם לך.

פורסם

שלום,

אני מחפש יונדאי קופה ידנית 97/98 במצב טוב ,

אודה לכם אם מישהו יעזור לי למצוא ..

050/7320706 תמיר

תודה.

• תוכן חדש...