Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה בגדול לא מהתחום

אני מכיר מישהו שהתחיל לעשות את זה כעסק וזה דווקא אחלה כסף

לאחר שחיפשתי קצת ביוטיוב מצאתי כל מיני סירטוןנים והבנתי שזה עולם משל עצמו ולא פנימי חיצוני 60 שקל ותודה

אז בגדול המחשבה היא לפתוח עסק לדיטיילינג נייד עד הבית ורציתי לעשות את זה ברמה כי אם כבר עושים משהו אז עד הסוף לא ? מישהו יכול לעזור לי חיפשתי קורסים ולא מצאתי בארץ כלום אפילו לא קורס אינטרנטי

קצת ללמוד על החומרים השונים של הרכבים איך לנקות כל אחד בצורה נכונה פוליש ווקס כל זה על הציוד שצריך החומרים בגדול הכל תודה לעוזרים

פורסם (נערך)

לא זוכר כמה אנשים הדרכתי במהלך השנים בלי לבקש תמורה. (חלקם מהפורום חלקם חברים/משפחה)

זה רעיון מצוין רק חבל שאין הדרכה על התחום באופן מסודר. אולי בעתיד שיהיה יותר פנאי

אחשוב על יוזמה כזו.

אבל תמיד ישנה אפשרות. פנה לאחד העוסקים בתחום (יש רבים, רק תעשה חיפוש - דובר עליהם רבות) בקש מאחד מהם שייתן לך ייעוץ, הכוונה, אם בהדרכה תאורטית ואם באופן מעשי,אני יותר מבטוח שתמורת סכום מסוים הם ילכו לקראתך.

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

עכשיו אני שם לב שאתה מחפש חומר אינטרנטי ולא הדרכה פיזית.

תתעמק מעט בפורומים בעולם וגם כאן - קרא, תפנים, אני בטוח שתבין (תאוריטית) על מה מדובר.

אבל קח בחשבון ששום קריאה לא תהיה דומה להתנסות אישית.

כלל אצבע מבחינתי זה לא להתעסק במשהו שלא חווית באופן מעשי לאורך תקופה.

אבל שיקול שלך.

בהצלחה.

פורסם

איך אני אוהב שהמנהל המשועמם פה עורך כותרות ומוסיף הערות של משפט שלם בשביל להעיר על מילה אחת. כל כך יעיל, שזה מדהים. מנהל יקר, שמעת על הודעה פרטית? על דבר הנקרא 'נושא אשכול' או קידומת? פורומים גדולים מזה משתמשים בהם, מקווה שתפסיק להיבהל מחברי פורום שכותבים קידומת לכותרת.

פורסם
איך אני אוהב שהמנהל המשועמם פה עורך כותרות ומוסיף הערות של משפט שלם בשביל להעיר על מילה אחת. כל כך יעיל, שזה מדהים. מנהל יקר, שמעת על הודעה פרטית? על דבר הנקרא 'נושא אשכול' או קידומת? פורומים גדולים מזה משתמשים בהם, מקווה שתפסיק להיבהל מחברי פורום שכותבים קידומת לכותרת.

Famous last words...

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
לא זוכר כמה אנשים הדרכתי במהלך השנים בלי לבקש תמורה. (חלקם מהפורום חלקם חברים/משפחה)

זה רעיון מצוין רק חבל שאין הדרכה על התחום באופן מסודר. אולי בעתיד שיהיה יותר פנאי

אחשוב על יוזמה כזו.

אבל תמיד ישנה אפשרות. פנה לאחד העוסקים בתחום (יש רבים, רק תעשה חיפוש - דובר עליהם רבות) בקש מאחד מהם שייתן לך ייעוץ, הכוונה, אם בהדרכה תאורטית ואם באופן מעשי,אני יותר מבטוח שתמורת סכום מסוים הם ילכו לקראתך.

בהצלחה.

האמת שלא אני לא מחפש משהו אינטרנטי מצאתי להפך

מעדיף משהו אמיתי אני מודע לחשיבות של איכות ובאמת שיש מה לדעת מעבר לציוד אני באמת רוצה לעשות משהו איכותי ולא סתם שטיפת מכוניות ובגלל זה רוצה באמת ללכת לעשות קורס שבאמת מלמדים אותך איך לעבוד ולא רק בסירטון כי כמו שאמרת אין תחליף אבל אני מבין שזה לא קיים ופשוט לחפש באינטרנט מדריכים ללמוד לבד וליצור את השיטה של עצמך ? חבל שאין משהו כזה בישראל הייתי מוכן לשים כמה אלפים ללמוד באמת לעשות פוליש ווקס ציפוי ננו ובכלל שילמדו אותי גם תיאוריה טיפה על החומרים ועל סוגי החומרים של הרכבים איך זה משתלב ניקוי מנוע בלי לגרום נזק לרכב וכו'

בכל מקרה תודה נראלי שהבנתי

פורסם

כמו שציינתי,גש לאחד הדיטיילרים - אני בטוח שמישהו מהם יסכים לכוון/לייעץ לך

תמורת סכום מסוים.

ואחזור על זה שוב, לא רואה טעם להיכנס לעולם שאין לך בו שום ידע מקדים

ולא פרקטיקה מעשית.

כמובן מאחל לך בהצלחה.

MZN,מבין אותך זה צורם בעין.

• תוכן חדש...