Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

היום רכשתי פורד פיאסטה 2015 עם 57,000 ק"מ.

הטיפול עוד 3 אלף ק"מ אבל הייתי רוצה כבר עכשיו למצוא מוסך אמין באזור המרכז כדי לעשות אצלו יישור קו ועוד 3 אלף ק"מ את הטיפול עצמו.

עשיתי בדירה לפני קניה ב-המעבדה לרכב בחולון, מאוד ממליץ עליהם.

הריג'קטים היו (הצעות מחיר של מוסך מוקומי, "הפיסגה" בסוגריים ליד כל תקלה)

מאורר רדיאטור שעושה רעש (600-1000 ש"ח)

צלחות שחוקות (שני דיסקים ורפידות קדמיים 600ש"ח )

טיפול 60אלף 400ש"ח

צמיגים:

צמיגים קדמיים שחוקים ( 300 ש"ח לצמיג = 600 ש"ח מצאתי את המחיר מחיפוש בפורום מחיפוש בפורום)

כיוון פרונט

(200ש"ח)

שאלות:

* אני מתלבט גם בין ללכת למוסך מורשה לבין מוסך לא מורשה. מתגובות שקראתי פה בפורום יש כאלה שאומרים שזה רכב שקיים הרבה שנים ויש הרבה מוסכים רגילים שיודעים לטפל. מה דעתכם?

* האם כדי להחליף במוסך מורשה שיתקין צלחות ורפידות מקוריות, בגלל שזה בטיחות חשבתי לא לוותר על חלק מקורי. מה דעתכם?

כמה אתם חושבים שזה יעלה?

* כשעשיתי העברת בעלות קיבלתי שובר הנחה לטיפול במוסך מורשה של פורד, טיפול ראשון חינם שכולל, החלפת מסנן שמן ושמן מנוע כולל עבודה. לי זה נשמע כמו מלכודת. יש למישהו ניסיון עם זה?

* למישהו יצא להחליף מאוורר ברדיאטור, אשמח לשמוע איפה ומה המחירים והאם כדאי מקורי אצל היבואן?

חבל שהקארמה לא יכולה לסגור עסקת חבילה עם חוק מרפי

פורסם

כיוון שקיבלת שובר לטיפול חינם בחברה,כדאי לגשת למוסך שי לי,חבר הפורום,באור יהודה.

כאשר יבצעו את הטיפול ישמעו מהיכן הרעש-ספק גדול אם ממאוורר רדיאטור בכזה ק"מ/שנתון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בקשר לשובר לי באופן אישי למרות שהיה רשום שימוש בשמן מקורי שבמקרה של המוסכים המורשים זה המוטורקרפאט ( שהוא בעצמו לא משהו), שמו לי פרסטון ואמרו שזה מה שמגיע לי וסירבו לשים את המקורי. יצאתי משמה למוסך נורמלי ששם לי שמן נורמלי שעומד בתקן ולא שמן של 70 שקל ל-5 ליטר.

דרך אגב מגיע לך גם פילטר שמן אם אתה רואה ששמים לך שמן כמו דחפו לי או משהו אחר בסגנון תבקש את הפילטר שמן כי הם שמים מקורי, לא חושב שיהיה להם בעיה לתת לך ולשחרר אותך, לך תעשה במקום אחר.

• תוכן חדש...