Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז מה הוא עמד שם המטומטם - הוא היה קרוב מאוד לירידה

תודה בכל אופן :) שלומי יש לך משהו בפרטי - מחכה לתשובה - (אם יש מצב שיש גם מצלמה וגם ממלז)

אתה ראית אותו רק ממרחק של 100 מ' , והוא המטומטם... :?

הפעם היה לך מזל , מה יהיה בפעם הבאה ?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לא שאני ראיתי אותו ממרחק כזה - הוא עמד אחרי ירידה - תאמין לי שגם הוא ראה אותי ממרחק 100 מטר - גג 200 :)

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

אני בתור נהג חדש עדין לא עברתי את המהירות המותרת...אבל סתם שאלה..איך המצלמה יכולה לצלם כל כך מהר? במיוחד כשיש 2 מכוניות לפני שנסעו יחסית מהר?

-------------------------------------------

אהובת חיי

f430 spider

פורסם
נכון ... ואז להתקל בחברים שלו בצומת הבאה במקרה הטוב או במחסום במקרה הרע.

דניאל.

כדאי להגיב לנושאים שיש לך מושג לגביהם, אחרת עדיף להחריש.

לעניין, שוטר יכול לעצור אותך על סמך מדידת ממל"ז רק אם המודד שמר איתך קשר עין מרגע המדידה ועד לעצירתך. כלומר, הוא יכול לעצור אותך גם לאחר מכן אבל אין לו דרך להוכיח שאתה זה הנמדד. הוא כן עלול לעשות את המאמץ הזה אם הוא סימן לך לעצור ואתה ניסית להתחמק בכוונה תחילה, וכאן האישום יהיה אי ציות לשוטר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני מודה שטעיתי - לא אעשה את זה עוד פעם בחיים - אני רק רציצתי לנסות בתמימותי עד כמה האותו סוגר - והוא ביאס באמצע

אבל זהו למדתי :)

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

בכל מקרה, תגיד תודה ותישן בשקט (בחצי שנה הקרובה לפחות)

עם מחירי הדלק של היום צריך להיות יצירתיים...

"...торможу редко, но метко"

• תוכן חדש...