Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

^

אחרי כמה התקנות במוסך מונזה (עפולה), ראיתי שהמוסך משקיע מחשבה במהלך ההתקנה (ממליץ). כולל בחירת סוג המערכת לפי מה שמתאים לרכב (גם פיזית), כולל מיקום של מכלולים וכולל קידוחים ומעברים היכן שבאמת צריך. הכל נגיש ומחוזק ולא מפריע לכלום גם ברכב שאין בו הרבה מקום בתא המנוע (107, C3) וגם מיקום הפיה הגיוני, "יפה" ונגיש לעומת מה שאני רואה ברכבים שנוסעים איתי בכביש. (לדוגמא בפיג'ו 107, כשהיא רק יצאה הסבתי אותה, כנראה הראשון בארץ, המכון הבודק גם אילץ אותי לשלם "ראשוניות", והפיה מוקמה לי על פלח ולא על הטמבון האחורי מפני שהוא עדין מידי. אחרי שנים ראיתי עוד רכב כזה שעשה כנראה במקום אחר ומיקם על הטמבון כמו כולם, בטמבון נוצר שקע עם סדק קל ופיצוצי צבע סביב הפיה. מבפנים הפיה כנראה גם הייתה קרובה מידי לגלגל.)

לפי כל מה שאמרת (אורך צינורות וכו') נראה שהם שמרו על כללי ההתקנה. הם הסבו לי כמה רכבים עם השנים ואף פעם לא חזרתי אליהם לתיקונים או לבעיות ברכב עצמו.

אני רק מקווה שכולם משקיעים כמוהם.

ט.ל.ח

פורסם

אני עשיתי את ההתקנה אצל בחור בשם אודי במוסך מסמיה, עשה עבודה מצויינת!

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

• תוכן חדש...