Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב לא יעבור טסט באופן ודאי, ככל הנראה זיהום האויר יפיל את הרכב שלא לדבר על ההגה וככל הנראה זוהי רק ההתחלה.

נפלתם בפח של סוחר , יש לכם את פרטי הבעלים הקודמים , מציע ליצור קשר איתם ולהבין למי נמכר הרכב ומה היה מצבו + לקחת עורך דין.

הערכה זהירה אומרת שהרכב במצב קטטוני , סבל מהזנחה פושעת אשר תעלה לכם אלפי שקלים בהמשך.

שאלה פשוטה היא עלות החזרת הרכב לכשרות ותקינות אשר תאפשר לכם נסיעה בטוחה ברכב...

מבחינת בטיחות, הייתי בודק אם ראשית יש לכם כריות אויר ברכב ,האם הם תקינות ואו שהם הושבתו עקב תקלה...

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אני חושב שאתה קצת מגזים, לא רימו אותם, הרכב נלקח לבדיקה , המחיר שיקף את מצב הרכב ועליו הם עוד קיבלו הנחה , מהבדיקה ברור שלרכב יש מספר תקלות, אבל לא משהו שאי אפשר לתקן. ומנסיון שלי לאחר שקניתי רכב שהמוכר הסתיר שעבר תאונה ותבעתי הפיצוי שקיבלתי היה זעום כך שלעצתי אין טעם לערב עורך דין ולהיכנס להליך משפטי.

לדעתי סדרו את הרכב ותהנו ממנו זה לא אמור לעלות יותר מדי ובטח לא ביחס למכירת הרכב בהפסד גמור וקניית רכב אחר שגם הוא יכול להסתיר כל מיני בעיות.

שימו תוסף לדלק על חצי מיכל וגשו לטסט לאחר שנסעתם כמה ימים עם התוסף, בהמשך לכו למוסך שמבין בצרפתיות , יש בחדרה ובבאקה מקומות שאני יכול להמליץ עליהם, סדרו את הרדיאטור ו צינור הטורבו ואם בעיית הזיהום ונורת המנוע ממשיכות לאחר החלפת הצינור ופילטר אוויר צריך כנראה להחליף ממיר קטליטי,וגם זה לא יותר מדי נורא. נזילות אם הן לא חמורות אין מה להתרגש,במוסך ישטפו ויגידו לכם אם בכלל כדי להתעסק איתן, סביר שלא כדאי. לבדוק פשוט שיש שמן ונוזל קירור, בקשר להשהייה בתחילת הנסיעה, יכול להיות שזה כלום וכך הרכב יכול להיות שזה מעיד על משהו קצת יותר חמור, נראה לי יותר כמו פיח במצערת. בכמה הרכב נקנה אם אפשר לדעת ? הכי חשוב לקחת בפרופורציות, הרכב הוא לא חדש מהשקית ויש לו תקלות שעלו בבדיקה, צריך פשוט לעשות לו יישור קו שלאחריהן תהנו ממנו.

עריכה אחרונה על ידי FixTrics
פורסם
אני חושב שאתה קצת מגזים, לא רימו אותם, הרכב נלקח לבדיקה , המחיר שיקף את מצב הרכב ועליו הם עוד קיבלו הנחה , מהבדיקה ברור שלרכב יש מספר תקלות, אבל לא משהו שאי אפשר לתקן. ומנסיון שלי לאחר שקניתי רכב שהמוכר הסתיר שעבר תאונה ותבעתי הפיצוי שקיבלתי היה זעום כך שלעצתי אין טעם לערב עורך דין ולהיכנס להליך משפטי.

לדעתי סדרו את הרכב ותהנו ממנו זה לא אמור לעלות יותר מדי ובטח לא ביחס למכירת הרכב בהפסד גמור וקניית רכב אחר שגם הוא יכול להסתיר כל מיני בעיות.

שימו תוסף לדלק על חצי מיכל וגשו לטסט לאחר שנסעתם כמה ימים עם התוסף, בהמשך לכו למוסך שמבין בצרפתיות , יש בחדרה ובבאקה מקומות שאני יכול להמליץ עליהם, סדרו את הרדיאטור ו צינור הטורבו ואם בעיית הזיהום ונורת המנוע ממשיכות לאחר החלפת הצינור ופילטר אוויר צריך כנראה להחליף ממיר קטליטי,וגם זה לא יותר מדי נורא. נזילות אם הן לא חמורות אין מה להתרגש,במוסך ישטפו ויגידו לכם אם בכלל כדי להתעסק איתן, סביר שלא כדאי. לבדוק פשוט שיש שמן ונוזל קירור, בקשר להשהייה בתחילת הנסיעה, יכול להיות שזה כלום וכך הרכב יכול להיות שזה מעיד על משהו קצת יותר חמור, נראה לי יותר כמו פיח במצערת. בכמה הרכב נקנה אם אפשר לדעת ? הכי חשוב לקחת בפרופורציות, הרכב הוא לא חדש מהשקית ויש לו תקלות שעלו בבדיקה, צריך פשוט לעשות לו יישור קו שלאחריהן תהנו ממנו.

אני חושב שאין לך מושג על העלות של הטיפול ברכב "לסדר" את הרכב יכול לעלות להם אלפי שקלים .

קונה הרכב בהחלט נעקץ פה ואני מניח שגילוי נאות על מצב הרכב לא נמסר .., זה לבדו עילה לביטול העיסקה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני מחזיק 2 צרפתיות לא צעירות ומכיר את המותג ואת שיגיונותיו, גם אם יעלה כמה אלפי שקלים (שנלקחו בחשבון במהלך הקנייה) עדיין יותר משתלם מלמכור את הרכב, רק לסבר את האוזן העורך דין שלקחתי עלה לי 5000 שח+מעמ והיה לי קייס מה שאני לא חושב שיש לקונה פה ולמעשה גם זכיתי במשפט אבל העורך דין הרוויח יותר ממני. הרכבים האלה זולים בקנייה ויקרים באחזקה וזה לא סוד. מהבדיקה רואים שהשלדה נקייה והמנוע במצב טוב וזה כבר נקודת התחלה טובה.

פורסם (נערך)

אז היינו במוסך מרכזי הבקר..

הם אמרו שהרכב הנל היה אצלם ב2017 עם בעליו הקודמים ככל הנראה וגם טופל שם...

האבחנה היא שהבעיות הן;

1. הרדיאטור כמו שכתבנו אבל הוא כרגע מתפקד- נבדק לבקשתנו והציעו לנו להחליף אותו בחדש כמובן

2. טורבו- צריך להחליף משאבת מים, צינור ושסתום חשמלי

3. איזשהו מתג חשמלי מהבלם (66 שח עולה).

ניסינו להרים צלצול לעוד מוסכים המחירים דומים...

תכלס החלפה של הטורבו (משאבה צינור שסתום) ועוד המתג הציעו לנו ב2500 שח.

עריכה אחרונה על ידי גלילה הגלגלית
פורסם (נערך)

במקרה הזה הייתי דווקא מקבל את הצעת המוסך המרכזי. משאבת מים לא קשורה לטורבו אבל לא מזיק (היא ממילא נקודת תורפה ידועה. יש עליה ריקול שקט. תדאגו שיתנו לכם את המשאבה החדשה עם גוף מתכת ולא פלסטיק ).

מתג חשמלי לבלם אלקטרוני : נשמע זול אז קחו. מנגנון בלם שלם אלקטרוני כזה עולה ₪1900 .

אל תתביישו לבקש הנחה לפני תשלום. 10٪ זה גם משהו...

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

נכון. יש משאבת מים לטורבו והיא דווקא מפלסטיק .מקט 9806790780. עולה בחו"ל כ ₪500 . מעניין כמה בארץ...

תפקידה לקרר את הטורבו גם אחרי כיבוי מנוע. אתם תשמעו בחנייה פצפוצי מתכת מתקררת . תדעו שזה זה.

לא ברור למה הם עדיין מתעקשים על משאבות פלסטיק שנמצאות ליד טורבו שמגיע ל 600 מעלות. צרפתים... לך תבין.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אם אתם כבר שם , תשאלו על המשאבת מים למנוע. האם היא מקורית או שכבר הוחלפה בעבר. תבקשו מהם היסטוריה טיפולים מלאה ....

פורסם

שימי לב שלמנוע הזה היה RECALL לגבי הרבה חלקי טורבו. משאבת המים היתה כלולה בוודאות (היה לי אוטו עם מנוע כזה).

כדאי מאד להתקשר למוסך מורשה ולשאול האם יש קריאות שירות לגבי הרכב.

Renault clio RT 1994

• תוכן חדש...