Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דאציה [ירידת ערך]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה למנוסים כאן.

כמה בערך זה ירידת ערך כל שנה אם אני קונה דאציה חדשה (סנדרו או סטפויי)?

אם זה עולה כרגע בערך 70000 שח, כמה הוא יהיה עוד 3 שנים בתום האחריות שמקבלים?

תודה רבה.

פורסם

אין לי תשובה לשאלה שלך, אבל אני מגיב כדי לראות אם מי שיתן לך תשובה טובה יוכל למלא בשבילי כמה טפסי לוטו.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

כמובן שזה לא יהיה מדוייק בגלל שדאצ'יה לא היה אז רכב אוטומטי (3 שנים) ותלוי אם זה בנזין או דיזל. בקצרה תוכל לבדוק ביד 2 בהשוואה לשנה, שנתיים פחות.

כמובן שזאת הערכה גסה

Peugeot 208 turbo 2015

פורסם

רכב חדש שנמכר ב70 יהיה שווה במחירון כ40 בעוד 3 שנים.

שוק יד השניה של רכבי דאצ'יה טוב ממה שאנשים חושבים.

ובשל שילוב של רכב חדש יחסית במחיר נמוך נהנה מתמורה טובה.

גילוי נאות- הכותב עובד בחברת קרסו מוטורס.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אף אחד לא יכול לצפות, השוק יכול להיפגע מכל כיוון בכל עת...

בעקרון תצטרך לקחת את השנתונים הקיימים היום בשוק לראות את מחירי העלות שלהם

ולעשות ממוצע לירידת הערך שלהם ע"פ שנים ולהעריך בגסות...

אני כן יכול להגיד לך שכמעט קניתי אחת, 2016, 24 אלף קילומטר ב41

והיא נראיתה מהמם, והתנהגה יפה, לא לקחתי אותה לבדיקה...

קח את עצמך, תנהג עליה, לא אהבתי את הגיר הרך שלה וההנדסת אנוש שלהם לא מתאימה לכולם

תראה אם אתה מתחבר אליה, תעשה סקר שוק מה המחירים ותראה אם משתלם לך. אף אחד לא יודע מה יקרה בעוד 3 שנים

פורסם

יש לנו במשפחה סטפווי שחוגג עוד רגע 3 שנים והמחירון הוא באזור ה-35-40 אלף. לפני כחצי שנה הציעו לאבא שלי 35 אלף בסוכנות אם הוא עושה טרייד אין לסטפווי חדש. מאמין שזה בערך המחיר היום בחוץ. דהיינו- ירידת ערך של כ- 35 אלף ש"ח ב-3 שנים. בערך!

פורסם

כלל האצבע הנכון במצב השוק הנוכחי שבדגם שאינו להיט ירידת הערך תהיה סביב 50% בשלוש שנים - כלומר בסביבת ההערכות שרצות פה. בכל מקרה צריך לזכות ששוק המשומשות בשנים האחרונות מאד דינאמי, ויש סיכוי לא רע שתנאי השוק בעוד זמן כזה או אחר יהיו שונים, ולכן גם ערך הרכב יהיה שונים.

כל הנאמר כאן הוא בגדר חיזוי מלומד על סמך הנתונים הקיימים כרגע, ולכן יש לקחת אותו בערבון מוגבל (מאד)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...