Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

נשחקה לי הברגה באחת ההברגות של סעפת היניקה אל המנוע ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להבין כיצד ניתן לתקן (אם בכלל) מבלי לפרק את כל המנוע.

האם זה מחייב הברזה לבורג גדול יותר או שאפשר להשתמש בהליקויל? ואם כן אשמח להסבר איך בדיוק

הבורג הוא עם ראש איסכורית, קוטר ההברגה 8 מ"מ, אורך הבורג (ללא הראש) 3.5 ס"מ ומומנט הסגירה הרצוי לפי הספר הוא 25 ניוטן מטר.

תודה רבה!

פורסם

ייתכן ותצטרך הברזה חדשה אך קיים סיכון שלא ייווצר סדק בראש המנוע כתוצאה מעבודה שכזו...עדיין ראש אלומיניום. מה שאני הייתי עושה כדי להמנע מסיכון והרמת ראש מנוע הוא סגירת הברגים האחרים וללראות טם אין משיכת אויר ללא הבורג הבעייתי. ייתכן וסעפת היניקה תוכל להסתדר בעדיו..עדיין אטם סעפת היניקה יכול לעשות את העבודה כיו שצריך.

פורסם
שלום,

נשחקה לי הברגה באחת ההברגות של סעפת היניקה אל המנוע ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להבין כיצד ניתן לתקן (אם בכלל) מבלי לפרק את כל המנוע.

האם זה מחייב הברזה לבורג גדול יותר או שאפשר להשתמש בהליקויל? ואם כן אשמח להסבר איך בדיוק

הבורג הוא עם ראש איסכורית, קוטר ההברגה 8 מ"מ, אורך הבורג (ללא הראש) 3.5 ס"מ ומומנט הסגירה הרצוי לפי הספר הוא 25 ניוטן מטר.

תודה רבה!

לא מבריזים ומכניסים בורג יותר גדול,משתילים הליקויל או תותב.

תותב מומלץ למי שפותח וסוגר את הבורג הרבה פעמים,במקרה אחר הליקויל יעשה את העבודה.

בהתקנת הליקויל קודחים ומגדילים לקוטר גדול יותר,מבריזים ואז מכניסים את ההליקויל עם חומר דבק עמיד לחום (loctite למינהם).

אח"כ מכניסים את הבורג שהיה שם קודם וסוגרים במומנט הרצוי.

מומלץ להתאמן על יבש לפני שניגשים לעבודות כאלה.

אבל סה"כ מדובר בעבודה פשוטה שדורשת ידיים ימניות ורגש.

• תוכן חדש...