Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 308 פרימיום 0 ק''מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך הרכב מבחינת אמינותהמנוע/גיר? המנוע לא אצל מידי? חשוב לי שהרכב יהיה מאובזר וראיתי שיש גם פול לד בפרימיום, מבודד רעשים ונוח.

מצאתי 0 ק''מ ב98k. שמתי לב שבאתר של פיג'ו אין מידע על הרכב למעט בגרסאות gti/סטיישן

פורסם (נערך)

לדעתי הרבה אוטו לשקל.

הגיר של aisin והמנוע בסדר גמור 1.2 pureTech . לא עצל מדי.

החיסרון פה : אין בטיחות אקטיבית. דגם שעומד להתחלף אבל המחיר בהתאם....

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

ביד 2 יש מודעה. מתלבט בינה בין הלאון והמחיר משחק בצורה משמעותית לטובת הפיג'ו. החשש הוא באמינות וירידת הערך.

פורסם

גם הליאון עולה מאה, היא מאובזרת יותר, עם אותם ביצועים, נמכרת יד 0 ולא יד ראשונה 0 ק"מ, לכן, מבחינה כלכלית היא עדיפה, מבחינת רכב, שניהם טובות.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

המבצע על הלאון זה מנוע ליטר. אמנם אתה נחשב יש שנייה בפיג'ו אבל לאו דווקא פחות מאובזרת מהלאון כי יש לה keyless ופול לד ועוד כמה דברים אני לא זוכר וכמובן מנוע יותר חזק כי עם כל הכבוד למנוע 3 צילנדרים הזה הוא חלש אפילו על האיביזה לטעמי.

פורסם

תוכל לפרט איפה ואיזה לאון עולה מאה? באתר של סיאט הלאון הכי פשוטה (1.2 ידני) עולה 108, והיא פחות מאובזרת מה-308 פרימיום, וגם ללא בטיחות אקטיבית.

על ה-1.0 dsg הבסיסית כבר מבקשים 115.

למיטב זכרוני, ה-308 פרימיום שנמכרו במחיר הזה היו עם פגמים קלים בצבע. אם לא מדובר במשהו משמעותי, זו עדיין יכולה להיות עסקה לא רעה.

אני חושב שהאמינות של ה-308 סבירה לגמרי (כנראה טובה יותר מזו של הלאון), ירידת הערך כנראה פחות (צרפתיה, לא ג'יפון, לא סדאן, בלי בטיחות אקטיבית - שום דבר טוב לא יצא מזה).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אחרי קצת חפירות בגוגל גיליתי באמת שאלו רכבים עם פגעי צבע.

בנוגע ללאון, יש עליה מבצע או שנגמר כבר ב102k על הכביש מנוע ליטר רמת גימור סטייל.

פורסם

ל308 שלי כבר מעל 190,000ק"מ,הרכב 0 תקלות ואין שום קרקוש מהרכב גם בדרכי עפר,הפרמיום דגם מאד יפה ומאובזר.

מבחינת אמינות אין לי שום ספק שהפיגו עולה על הלאון.

ירידת הערך דומה.

תנהג בשתיהן ותחליט מי מוצאת יותר חן בעיניך.

• תוכן חדש...