Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו B4 3.0 H6 אחרי הריענון של 2005.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין בפרטים על הרכב.

את היתרונות אני יודע אבל מפחד מאי זמינות חלפים ומחלפים ייחודיים שיעלו כמו חלפים של אוודי (בייחוד חלפים יעודיים של מנוע ה 6 בוכנות ושל תיבת ההילוכים האוטומטית שהבנתי שדיי ייחודית לדגם הזה).

אז כל מי שיש לו הכרות ונסיון, אשמח לשמוע חוות דעת שלכם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חלפים אתה תוכל לקנות בכל מקרה בחול, במידה ויהיו כדאיים יותר מאשר בארץ, מה שכמעט תמיד המקרה. אולי שווה שתריץ חיפוש על כל מני חלקים שאתה חושב שמועדים לפורענות וככה תקבל אומדן יותר טוב.

פורסם

לפי מה שאני יודע מבחינת אמינות, הנקודה החלשה היא המנוע. מנוע מעולה אבל רגיש לאחזקה לא נאותה. טיפולים בחלפים באיכות גבוהה ותדירות טובה (כלומר עד 10 אלף ק"מ לטיפול זה מעולה, עד 15 זה סביר, מעל לא להתקרב) הם הדבר היחיד ששומר על המנוע הזה.

הגירים בכל דגמי סובארו מהשנים הנ"ל ובמיוחד בB4 הם מיוחדים ושונים מגיר לגיר. לא בעיה למצוא גיר כי מקסימום עושים ייבוא אבל זה עולה יותר. העניין הוא שזה תקף גם לדגמים הרגילים עם מנוע בנפח 2 ו-2.5 ליטרים. (כאן אציין שדיי פשוט להתאים גיר נכון. יש מספרים וכשמתאימים אותם אז אין בעיה).

וקח בחשבון שצריכת הדלק נוראית. ממש נוראית.

מעבר לכך אני לא מכיר ולא שמעתי על תקלות מיוחדות נוספות אבל אלו רכבים ישנים כבר ואין לי מושג כמה עולים מכלולים שכבר מסיימים את חייהם בשלב הזה.

• תוכן חדש...