Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

אני מחפש רכב מסחרי קטן בסגנון הברלינגו עד 30000 .

חשוב לי שהיא קודם כל תיהיה אמינה , אוטומטית וכמובן תא מטען גדול אגב המטען שאני מתכוון להעמיס לא כבד מידי .

אחת ההתלבטויות שלי היא האם לקנות מאדם פרטי או לבצע עסקת ליסינג לרכב חדש יותר ,

אני יודע בליסינג יש הרבה אותיות קטנות וזה די להתחייב לעתיד שאף אחד מאיתנו לא יכול לצפות אותו ואני נגד הלוואות בכללי ,אבל במסגרת העבודה שלי כל יום שאני אעדר מהעבודה בגלל תקלות או טיפולים ברכב יותר ישן שהבלאי שלו יותר גדול מרכב חדש תוביל להפסדים שכן בלי האוטו אני מובטל :) .

אולי בכלל עדיף לי ליסינג תפעולי ? ,אני די בדילמה פה ואשמח לעזרה .

בתודה אלמוג

פורסם

תחפש רנו קנגו בנזין עם קילומטראז שפוי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כן, לרכב מסחרי כן.

אבל זה רק סינון ראשוני. השלב הבא זה לראות תיעוד הטיפולים, לשלול תאונות שלדה ולהבין מה המצב הכללי של הרכב. יכול להיות רכב שהיה בשימוש משולב משפחתי/ עבודה קלה, ויכול להיות שהפכו את הרכב למשאית של חומרי בניין.

נקודה חלשה ברכב הזה גיר אוטומטי.

אופציה נוספת למסחרית אוטומטית - פולקסוואגן קאדי דיזל, אבל כאן עוד יותר קשה למצוא רכב נורמלי ( כי הוא גם יקר יותר, וגם רכבי דיזל לרוב נוסעים יותר ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...