Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הודעה אחרונה להיום,

ככל הנראה יש לי בעיה במחשב של המזגן,

לפעמים הוא מקרר ולפעמים לא.

הכוונה היא שפעם אחת שאני נוסע באוטו ומדליק מזגן הוא מקרר טוב עד סוף הנסיעה, ופעמים (לרוב) הוא בכלל לא מקרר.

בטוח לא בעיה של גז כי כשהוא עובד הוא מקרר מצוין.

אני חייב המלצה לבעל מקצוע טוב באזור אור יהודה מניסיון עבר. הייתה לי בעיה ברכב הקודם ולקחו לי 500-600 שקל מבלי לטפל בכלל בבעיה, בטענה שכל פעם זיהו חלק אחר שלא תקין והם מנסים להחליף ולתקן עד שכל המערכת תהיה תקינה. אמנם זה היה רכב ישן (שנת 2002) אבל היו צריכים ליידע אותי מראש שאני נכנס לבור ללא תחתית.

אני לא רוצה להגיע למצב הזה עם הרכב הנוכחי... אני רוצה שישערו טווח מחיר לאחר אבחון ושבסופו של דבר לצאת עם מזגן פיקס. סובארו B3 2010

אודה לעזרתכם:)

פורסם

אהלן,

תשמע, בדגם הזה אני לא כל כך מבין אבל, כשהמזגן מתנתק עצור בצד.. ותראה אם הונטה של המזגן פועלת.. דבר שני שתעשה וזה מסוכן , זה לתת מכה קטנה על המצמד של המדחס.. תעזר באיזה קרש קטן

זה חסר אחריות אבל כך אני עושה לפעמים ברכבים, בכל מקרה אם נתת עליו מכה קטנה בזמן שהמנוע פועל והמדחס מתחיל לפעול אז יש לך מרווח גדול בין המצמד לסליל שלו. ניתן לשפץ אבל עדיף להרכיב משופץ.

שוב אני מדגיש אין לי כל כך ניסיון ברכב הזה כי יש מיליון סיבות אפשריות שנתקלתי.. החל מכפתור הפעלה (זה עם דרגות 1 עד 4, דרך נגד מהירויות, ועד לרמה של מדחס "טחון" בפנים.. ועדיין מסתובב..

מדגיש שוב אין לי ניסיון במיזוג על הרכב הזה.

בהצלחה וחג שמח - בטיחות קודמת לכל.

נמצא בפסילה האמת כבר 7 חודשים מתוך 3 :roll:

פורסם

פעם הצצתי ואם אני זוכר נכון הונטה כן עבדה למרות שהמזגן לא קירר.

במקרה הזה הכי טוב שאלך למוסך כי גם ככה לפי מה שהבנתי ממך לא משנה מה תהיה הבעיה הוא ידרוש שיפוץ/החלפה של חלק אחד לפחות.

המלצה למישהו מהמרכז? עדיפות לאזור אור יהודה/קרית אונו/יהוד

תודה אחי

פורסם

סבירות נמוכה שזו בעיה במדחס.

סביר להניח שהשסתום ספיקה במדחס תקול.

הייתה לי אותה בעיה ובבדיקה תחת שעון בזמן שהמזגן לא קירר (והיה גז),

הלחץ הנמוך היה גבוה. שסתום חדש פתר את הבעיה ועכשיו אני צריך מעיל בזמן שהמזגן פועל.

אשר מזגנים בפ"ת טיפל לי בבעיה. אצלי השסתום במדחס DENSO הוא מכני, אז העלות הייתה נמוכה כ-500 ש"ח לפני מע"מ.

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

שלום יש לי סובארו b3 האצבק 2008 עם אותה הבעיה המזגן כשהוא עובד הוא עובד מצויין ומענין שזה רק בשעות הנעימות של הערב גם ליפעמים אבל בשיא החום הוא פשוט לא מעונין לתפקד האם מישהו יודע על קומבינה כל שהי אמרו לי שזה הרגש מזגן והחלק הזה עולה 500 שקל מקורי של סובארו התכנאי אומר שצריך רק מקורי למישהו יש מושג מה עושים כי גם עבודה זה 300שקל אם למישהו יש פתרונות אני אשמח לשמוע מאזור רמת גן

עריכה אחרונה על ידי יוסי רוזן
  • תוכן חדש...