Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי סיאט לאון 2013, תצורה קודמת.

איך אני מתכנת את השלט שיפתח את כל הרכב בלחיצה אחת ולא רק את דלת הנהג?

בכל טיפול, מסדרים לי את זה אבל אחרי כמה זמן זה מתאפס וחוזר להגדרות המקור שזה פתיחה של דלת הנהג בלבד.

תודה לעוזרים.

פורסם

כנראה סדר הלחיצות על השלט גרם לביטול פתיחת הדלתות בלחיצה בודדת והחזיר את מערכת נעילת הדלתות ברירת מחדל קרי ביטול מצב SAVE.

איזה כייף לי :)

פורסם
כנראה סדר הלחיצות על השלט גרם לביטול פתיחת הדלתות בלחיצה בודדת והחזיר את מערכת נעילת הדלתות ברירת מחדל קרי ביטול מצב SAVE.

יש דרך להפוך את התוצאה?

פורסם

מהיכן אתה?

אני מאשקלון ואשמח לעזור לך לתכנת שוב את הפעולות פתיחה סגירה או לחיצה ארוכה בשלט בעזרת אפליקציות carista...

או לחליפין vag-com (מחשב )

כמובן ללא תשלום

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם
מהיכן אתה?

אני מאשקלון ואשמח לעזור לך לתכנת שוב את הפעולות פתיחה סגירה או לחיצה ארוכה בשלט בעזרת אפליקציות carista...

או לחליפין vag-com (מחשב )

כמובן ללא תשלום

אם אני מבין נכון, זה רק בעזרת תכנות מחדש וחיבור למחשב הרכב?

• תוכן חדש...