Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר כמה חודשים שהרכב לא מניע על הפעם הראשונה,אני מסובב את המפתח מנסה להניע אין רעש של הנעה ויש רעש של תקתוק בכל ניסיון להניע, ככה כמה פעמים שאני צריך לסגור את הסוויצ' ולהדליק עד שהוא נותן לפעמים זה יכול להניע אחרי חמש תקתוקים ולפעמים יותר,זה לא נראה בעיה של מצבר כי הכל דולק ברכב בצורה מלאה ותמיד בסוף הוא מניע אחרי כמה נסיונות.אף פעם לא הייתי צריך עזרה של כבלים.

מהתייעצות עם מישהו מאוטו דיפו נאמר לי שכדאי לנסות לתדלק במקום אחר ולשים תוסף דלק שינקה את המערכת של הדלק (אני מתדלק רק בסונול)

מה נראה לכם יפתור את התקלה?

תודה רבה

פורסם

ראשית לבחון את עניין התקתוקים- בדיקת מצבר אצל חשמלאי או סטרטר עיף.

אם תקין צריך לראות האם התקלה מתרחשת כאשר המנוע קר או התנעה חמה (הרכב כבר היה בעבודה,החנית ואתה חוזר לאחר זמן קצר יחסית).

אם מדובר על התנעת בוקר,הפתרון להשאיר את הרכב ללינת לילה במוסך ובבוקר יחברו מכשירי אבחון ינסו להניע ויראו מה קורה. אם מדובר בהתנעה חמה,הבעיה באספקת הדלק כנראה (אולי משאבת הדלק עייפה).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה רבה

אני חושב שאחרי לילה שהאוטו חנה צריך יותר נסיונות בשביל להניע מאשר סתם באמצע היום שהאוטו בשימוש

• תוכן חדש...