Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
העניין הוא שבארץ, בניגוד למקומות אחרים, לא מוחלים על חובות עבר בטסט - ורכב בדרך כלל לא יכול לשלם את אגרת הרישוי האחרונה בלבד ולגשת למבחן רישוי.

בגלל זה העניין מעלה הרבה סימני שאלה, שאולי עשו אצלך טעות.

מבחינת תביעה אתה בבעיה - כי אמרו לך שהרכב ללא טסט ואז זה מילה שלך מול מילה שלו לגבי אורך הזמן שהרכב ללא טסט או חובות האגרה.

מצד שני - אם הפקידה הדפיסה לך אגרת רישוי עם מחיר של 800 ש"ח - אז הגיוני מבחינתך להניח שזהו החוב.

אנשים רוצים לראות את דרישת החוב להבין במה מדובר. אם לא מרגיש לך בנוח להעלות אותה - אתה יכול לנסוע למשרד הרישוי, לאותה פקידה ולשאול אותה מאיפה צץ עכשיו 2000 ש"ח - היא הדפיסה 800. אם התשובה לא מספקת אותך. תגיש תביעה קטנה - מקסימום תזכה במשהו.

קצת בעייתי להעלות אני עובד על זה אין לי ממש כלים לזה..

ומה זאת אומרת מילה שלי מול שלו ? כל בנאדם מקבל מידי שנה / חצי שנה אגרה שהוא צריך לשלם, להגיד לא יידע וכל מיני מריחות של בולשיט מסביב זה מיותר והתנערות מאחריות, יש דבר שנקרא תום לב שאומר לגבי כל עסקה שהיא צריכה להתבצע בכוונה טובה וביושרות ובמידה וזה לא קרה ניתן לתבוע.

אבל להגיד לא ידע חחח זה קצת הקטנת ראש לא ?

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כפי שאמרתי - מבחינה חוקית המוכר הפרטי לא חייב בגילוי נאות, עקב הסיבה הפשוטה שייתכן מצב שלא ידע על החוב. עמדה לך האפשרות לבדוק שיעבודים/עיקולים/חובות שיש לרכב- את זה תמיד מציעים במעמד העברת בעלות. בחרת שלא לעשות כן . כעת אין לך מה לבוא בטענות.

בכל עיסקה הצדדים צריכים להיות תמי לב ,לכן המואדם אינו מדויק, לסוחר רכב יש חובות מוגברות, לכן אם ידע המוכר שלרכב אין טסט שנתיים והחוב הוא כ 2000 ש"ח וצ'יזבט לקונה שזה רק 800 ש"ח, אז הוא עלול לצאת חייב.

קצת בעייתי להעלות אני עובד על זה אין לי ממש כלים לזה..

ומה זאת אומרת מילה שלי מול שלו ? כל בנאדם מקבל מידי שנה / חצי שנה אגרה שהוא צריך לשלם, להגיד לא יידע וכל מיני מריחות של בולשיט מסביב זה מיותר והתנערות מאחריות, יש דבר שנקרא תום לב שאומר לגבי כל עסקה שהיא צריכה להתבצע בכוונה טובה וביושרות ובמידה וזה לא קרה ניתן לתבוע.

אבל להגיד לא ידע חחח זה קצת הקטנת ראש לא ?

לתבוע אפשר תמיד, לזכות לא תמיד, כי זה תלוי מה יש לך להוכיח את גירסתך.

עד עכשיו רק שמענו דיבורים ואת העיקר שאלה שני המסמכים שהאחד מראה חוב של כ 800 ש"ח והשני שמראה כ 2150 ש"ח טרם ראינו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לפות"ש - צלם בטלפון את 2 המסמכים, ותעלה אותם לכאן. על מה בדיוק יש לעבוד כאן?

ישה - הרכב (אליבא ד' פות"ש) היה שייך לאביו של המוכר, שנפטר. לכן בקלות ייתכן מצב שהמוכר אינו ידע על חובות הטסט. יחד עם זאת, אם יעלה בידי פות"ש להוכיח כי המוכר ידע על החובות - ייתכן שיש עילה לתביעה.

אגב, מה שסביר בעיני שהתרחש - העברת הבעלות נעשתה על סמך רשיון רכב ישן מלפני שנה/שנתיים (שם באמת היה סכום של 800 ש"ח). בגלל שלא עשו טסט , אז גם לא הגיע רשיון חדש יותר עם כל הסכום. הימור שלי - הרשיון של 800 ש"ח -תוקפו עד 2016.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

אבל זה לא מסביר את העובדה שהרכב עבר טסט לאחר תשלום של 800 ש"ח בלבד..

לפי התיאור נשמע שהקונה (פותח השירושר) הצליח להחזיר את הרכב למצב נסיעה עם טסט

מבלי לשלם את החוב של ה-2000 ש"ח.

פורסם
כפי שאמרתי - מבחינה חוקית המוכר הפרטי לא חייב בגילוי נאות, עקב הסיבה הפשוטה שייתכן מצב שלא ידע על החוב. עמדה לך האפשרות לבדוק שיעבודים/עיקולים/חובות שיש לרכב- את זה תמיד מציעים במעמד העברת בעלות. בחרת שלא לעשות כן . כעת אין לך מה לבוא בטענות.

יש דרך לבדוק מראש (לא בדואר) עיקולים/חובות?

כי לבדוק שיעבוד ניתן לבדוק ב10 ש"ח דרך האינטרנט

פורסם

עקבותיו של פות"ש נעלמו לפני כשבוע - אני מסופק אם נדע מה באמת היה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...