Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנסיעה במהירות שיוט נניח 90-100 קמ"ש, המראת צד נהג זזה/רוטטת. בדקתי בעצירה - בנסיון ניענוע של הזגוגית עם האצבעות - מורגש קצת חופש. בצד הנוסע אין את החופש הזה. משיטוט באינטרנט אני מבין שהבעיה נפוצה. מה עושים? אני יכול לסדר את זה לבד, או שיש לגשת לזגג רכב או למוסך?

פורסם

אני חושב שזגג רכב ידע להחזיר אותה למקום וממליץ לך לגשת אליו בהקדם, אולי בנתיים להדביק אותה עם מסקינגטייפ.

החזקתי בעבר מאזדה 3 2008, באחד הימים הבחנתי שהמראה מעט רוטטת בנסיעה אבל לא יחסתי לזה חשיבות. אחרי יומיים סגירה של דלת הנוסע גרמה לזגוגית להתנתק ולהתנפץ על הכביש.

פורסם

תודה על העצה.

ניגשתי היום לזגג. לדבריו המראה מחוברת היטב והיא לא תיפול, יש חופש במנגנון שמאחור.

לדעתו לא כדאי לגעת - אלא אם אני רוצה להחליף את הכל וזה יעלה כ 800 ש"ח. המליץ אם הרעידות מפריעות, לשים חתיכת קרטון לחיזוק וזהו.

• תוכן חדש...