Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רוצה לעשות טיפול 130K ללאנסר 2011

פילטרים ושמנים , מחפש מקום הוגן באיזור חיפה שאפשר להביא אליו את החומרים ושיעשה את העבודה

תודה

לנסר 2007

פורסם

אין לי מידע אבל מעניין אותי גם (ספייס סטאר אבל, לא לנסר).

ואני מבין שאתה קונה את החלפים לבד, יש מקום מומלץ באיזור חיפה לחלפים למיצובישי?

פורסם
אם אתה רוצה, אני הלכתי למורשה בחוף שמן עם חלפים שלי, לא הייתה בעיה.

איפה אתה ממליץ לקנות חלפים? מקורי או oem

פורסם (נערך)
@BJLB? אפשר תשובה?
מצטער על העיכוב.

פלגאים הזמנתי מאי ביי.

שמן קניתי אז באוטו דיפו, היה מבצע, שים לב שחייב תקן c3 ללאנסר.

פילטר שמן מקורי המחיר זהה, קניתי במוסך.

שמן תיבת הילוכים לגיר רציף שגם הייתי צריך באותו טיפול, כמעט ואין איפה להשיג וחייבים מקורי של מיצובישי, קניתי גם במוסך.

ליאור.

עריכה אחרונה על ידי bjlb
פורסם
מצטער על העיכוב.

פלגאים הזמנתי מאי ביי.

שמן קניתי אז באוטו דיפו, היה מבצע, שים לב שחייב תקן c3 ללאנסר.

פילטר שמן מקורי המחיר זהה, קניתי במוסך.

שמן תיבת הילוכים לגיר רציף שגם הייתי צריך באותו טיפול, כמעט ואין איפה להשיג וחייבים מקורי של מיצובישי, קניתי גם במוסך.

ליאור.

תודה על התשובה המפורטת קודם כל. אגב יש לי ספייס סטאר, לא לנסר (יש עדיין גם לנסר עד שאמצא קונה אבל לא רלוונטי) פשוט רוצה לקנות חלקים איכותיים ולא בהכרח ברירת מחדל במוסך.

כמה שאלות:

1. יש לך המלצה על מוכרים ספציפיים באיביי מבחינת מחיר ואמינות?

2. הדברים שאמרת שקנית במוסך, התכוונת לאותו מוסך שעשית טיפול, בחוף שמן?

פורסם
תודה על התשובה המפורטת קודם כל. אגב יש לי ספייס סטאר, לא לנסר (יש עדיין גם לנסר עד שאמצא קונה אבל לא רלוונטי) פשוט רוצה לקנות חלקים איכותיים ולא בהכרח ברירת מחדל במוסך.

כמה שאלות:

1. יש לך המלצה על מוכרים ספציפיים באיביי מבחינת מחיר ואמינות?

2. הדברים שאמרת שקנית במוסך, התכוונת לאותו מוסך שעשית טיפול, בחוף שמן?

1. קניתי מזמן, אני יכול לחפש את אתה רוצה, אבל בכל מקרה בחרתי מוכר עם ציון גבוה, שמכר אלפי פריטים מבחינתי זה מספיק. בכל מקרה מדובר על פלאגים אירודיום שבמורשה רצו 200 לאחד...

2. אכן כן. עזר לי מאוד אז מנהל עבודה בשם שי, תפנה אליו, הוא סבבה.

ליאור.

פורסם

אם ב120KKM לא החליפו לך מי קירור - תחליף.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אם ב120KKM לא החליפו לך מי קירור - תחליף.
גם פה יש נוזל קירור מקורי של מיצובישי. ראיתי אותו גם אצל אבי חלפים, לא יודע מה ההבדל במחיר בינו לבין המורשה.
  • תוכן חדש...