Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ח חניה בלתי מוצדק ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לפני כשלושה שבועות (כן כן, אני יודע, יש לי עוד שבוע לערער...) חניתי מול מגדלי זיו בדרך לא סלולה עם בורות בגודל של קומביין. לרגע לא האמנתי כי מדובר בכביש שדורש תו חניה...!

הסתבר לי שישנו שלט האומר כי החניה בשעות היום מותרת רק לבעלי תו חניה איזורי, ברם - השלט מוסתר ע"י שיח וניתן לראותו רק אם עומדים ממש לידו ומסתכלים למעלה מחלון האוטו.

מצ"ב תמונות שצולמו עם הסלולארי (מצטער על האיכות).

השאלות:

1. האם יש מקום לערעור?

2. האם אפשר לשלוח להם את התמונות על CD או מודפסות? אין לי זמן/עצבים לחפש מצלמת פילם בשביל קנס של 100 ש"ח... אני יודע שבמשפט תמונות דיגיטליות לא קבילות, אבל האם הן מספיקות לערעור?

תודה

Image030.jpg

Image031.jpg

Image032.jpg

Image033.jpg

Image034.jpg

Image035.jpg

פורסם

עוד תמונות,

אגב - שימו לב לשלט בתמונה החמישית בהודעה המקורית, הוא אוסר על חניה ברחוב הסלול, אותו ראיתי מיד ולכן לא חניתי שם.

Image036.jpg

Image037.jpg

פורסם

עניין המצלמה פחות קריטי כרגע (אגב , אפשר לקנות מצלמה חד פעמית ב-20 שקל).

השאלה היא אם אכן ניתן לראות את השלט עם האיסור. איפה בדיוק חנית ? לפי התמונות לא קשה לראות את השלט...

פורסם

לצורך הערעור אתה יכול לשלוח את התמונות הדיגיטלית לפיתוח רגיל.. :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

השלט גלוי למי שמגיע מהצד השני. מצ"ב סקיצה שמסבירה את העניין.

השלט נגלה רק אחרי הפניה שמאלה, שם הגג של האוטו כבר מסתיר אותו.

ta.gif

פורסם

אם פנית שמאלה, קשה לי להבין איך לא ראית את השלט- אלא אם נסעת בצד השמאלי של השביל ואז בעצם נסעת נגד כיוון התנועה (לא ראיתי שם שלט שמציין שהשביל חד סיתרי).

לעניות דעתי השלט די ברור. האם חנית בצד של השלט או בצד השני? אם בצד השני, נתיב הנסיעה שלך, אני לא חושב שיש מגבלת חניה (בצד זה).

דני.

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם

השלט לא גלוי ולא תקין.

שלח להם בקשה לביטול הקנס כולל הצילום הראשון בדף השני שלך (אפשר להכניס לאותו מסמך WORD, אם הם לא יבטלו את הקנס (כי הם נבלות) תבקש להישפט ובמשפט תציג את הצילום.

אני חוזר, לדעתי התמרור לא תקין ולא תקני בגלל ההסתרה.

אם הפקח היה משקיע 5 דקות בגיזום במקום בדוחות, הכביש לא היה נחסם ע"י מכוניות חונות כי היו רואים את השלט ....

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם
הכביש לא היה נחסם ע"י מכוניות חונות כי היו רואים את השלט ....

ליאור

הכביש נחסם כי נהגים לא מפעילים שיקול דעת לגבי נכונות החניה ולא בגלל שקיים או לא קיים שלט.

כמו שאמרתי- אם הנהג היה פונה לנתיב שלו הוא היה רואה את השלט (כך זה לפחות נראה מהתמונות).

דני.

פורסם

אתה יכול לנסות לשלוח את תמונה 31 ו-36, אבל שים לב שבתיאורך אתה מסתכן בדו"ח על חנייה כנגד כיוון התנועה (אני מניח שחנית בצידה השמאלי של הדרך , בצמוד לתמרור - אחרת היית רואה את התמרור) בדרך דו סטרית.

הסיכוי שמישהו ייתן לך דו"ח כזה קלוש , אבל קיים.

אם אכן חנית בצד שמאל - שקול אם שווה לך את הסיכון הקטן.

פורסם

כנראה שלא הבהרתי את עצמי נכון.

העלתי מחדש חלק מהתמונות, הפעם - illustrated...

אם לא הבהרתי - חניתי ברחוב לא סלול, רק חול וחולרע עם בורות בגודל של קומביין שמאלצים את הנהג לנסוע בזיגזגים בין הבורות ובין העצים. אין שם ממש מושג של "דו סטרי, חד סטרי, כיוון חניה וכו'..."

בנוסף - חניתי בין כמה עצים במרחק של כ300 מטר מהכניסה, בצד ימים אגב, לא קשור לחוק - שם היה מקום טוב וקרוב לעבודה החדשה... (לא רואים את זה בתמונות כי זה הרבה אחרי העיקול שרואים פחות או יותר בתמונה מספר 2)

בתמונה מספר 1 אנחנו רואים את הכניסה לרחוב המושקע ואת סידור ה"אבנים המשתלבות" (יותר נכון - האבנים המתגלגלות...) הנהדר שיש בכניסה לרחוב.

אני עליתי משמאל מכוון ששם יש יותר אבנים...

בתמונה מספר 2 אנחנו רואים את מסלול החתחתים אותו עברה האודי בנסיעה של כקמ"ש אחד. כמו כן ניתן לראות את ה "אין שלט".

בתמונה מספר 3 אנחנו רואים את האיזור מכוון הכניסה לרחוב ואת השלט הגלוי, שלט זה רלוונטי לרחוב הסלול ("קהילות זגלמביה") ולא לחורשת האקליפטוסים...

בתמונה מספר 4 (משולבת עם 3) אנחנו רואים את האיזור מהזווית שאני ראיתי פחות או יותר כאשר נכנסתי לרחוב.

בתמונה מספר 5 אנחנו רואים עוד זווית של השלט הסורר

בתמונה מספר 6 - רואים closeup של השלט

בתמונה מספר 7 - רואים closeup מהצד של השלט הסורר, יש לשים לב שכשאני נכנסתי לשם : א' - הייתי קרוב יותר לשלט, ב' - ישבתי באוטו (הרבה יותר נמוך מהעמידה בצילום...) ג' - מפאת המרחק הקצר והגובה הנמוך לא היה לי שום סיכוי לראות אותו...

בשורה התחתונה - לא הגיוני להציב שלט שעד שרואים אותו הוא כבר מעל החלון...

בנוסף - בחלומות הפרועים שלי לא דמיינתי שדרך חולית, בוצית, עם בורות ועצים באמצע השביל תיחשב כאחת שמצריכה תו חניה... אם הייתי חושב כך - הייתי חונה בחניון, מעולם לא חניתי שלא כחוק.

לגבי ה"לחסום את החניה" - אני חניתי בתוך חורשה, רק אני הייתי שם, אם חסמתי משהו זה את התל נמלים שאולי היה מתחת לאוטו שלי ועל כך אני מצר ומתנצל...

נ.ב - ממש, אבל ממש קשה לכתוב עם העכבר :wink:

1.JPG

2.JPG

3+4.JPG

5.JPG

6.JPG

7.JPG

פורסם

אותי שכנעת, במיוחד עם התמונות האחרונות שמראות כיצד השלט מוסתר.

בקש להישפט על העבירה, אתה יכול גם לפנות לעירייה בבקשה לביטול הדו"ח אבל אל תצפה לכלום.

עם כאלה ראיות לזכותך, איך תצא אשם?

ד"א איפה נמצא הרחוב הסורר הזה?

פורסם

מצ"ב מפה שמתארת מה הלך שם ואיפה זה.

השביל אגב, הוא שביל לא מסומן, אפילו בדו"ח רשום "שביל מאחורי רחוב הגולן..." סימתי אותו בקו שחור ואת נתיב הנסיעה שלי בקו שחור עבה יותר.

אני לא מעונייו להשפט, אף אחד לא יפצה אותי על הטרחה ואובדן שעות העבודה. אני בסה"כ רוצה שהם יבטלו את הדו"ח. גם ככה אני משקיע יותר מדי משאבים בשביל ה100 ש"ח האלה...

map.PNG

פורסם

הם לא נוטים לבטל דו"חות. יש להם שפע של זמן וכוח אדם. ומלבד זאת, החוק, למרבה הצער קובע במקרה הזה שאתה אשם עד שלא הוכחת אחרת :mm_sad: .

הם אוהבים לדחות אותך במשך שנה ואז הקנס הופך חלוט. אין לך אפשרות להישפט והם מפעילים הוצאה לפועל.

אני ממליץ להישפט. לא תצטרך להקדיש זמן רב.

אם כולנו נשלים עם הדרקוניות של העירייה הם ימשיכו לעשות ככל העולה על רוחם.

אסור לוותר.

פורסם

אולי שווה לך לבדוק אם השלט חוקי בכלל!

אם חנית בצד ימין של הכבישביל אז לדעתי השלט לא תקף לגביך (אלא אם רשום "משני צידי הדרך", לא?)

בהצלחה.

דני.

• תוכן חדש...