Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נישואים אזרחיים בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

אני וארוסתי שנינו נוצרים ,

באינטרנט חיפשתי איך מתחתנים בארץ אך מצאתי רק אופציות של טיסה לקפריסין פראג וכו.

מישהו מכיר את התהליך שצריך לעשות על מנת לא לטוס לחול בשביל חתימה?

(שנינו ילידי אוקראינה לי יש דרכון של אוקראינה בתוקף).

פורסם

לפי מייטב ידיעתי אין נישואיים אזרחיים בארץ, רק דתיים.

אם שניכם נוצרים ומשויכים לכנסיה כולשהי קטולית/אורטודוקסית/בפטיסטית/אדוונטיסטית או כל קהילה אחרת אשר מוכרת על ידי המדינה, אז יש מישהו שהוא שהוא בעל סמכות לחתן את חברי הקהילה והוא מוכר על ידי המדינה.

במידה ואתם נוצרים ולא משוייכים לאף קהילה - כנראה תאלצו להתחתן בחו"ל.

פורסם

אם שניכם נוצרים אז אין בעיה להתחתן באחת הכנסיות המורשות לחתונה (חפש את הרשימה בגוגל). לאחר הטקס הפרוצדורה היא אותה פרוצדורה כמו של חתונה יהודית רגילה.

הבעיה פה בארץ זה חתונה של יהודי/ה עם לא יהודי/ה, במקרה כזה צריך לטוס לחו"ל.

פורסם

לא יותר קל לטוס לקפריסין/אוקראינה/רוסיה/פראג/וואטאבר?

זה שאין פה נישואין אזרחיים זה דבר דפוק בפני עצמו, אבל נראה לי שבמקרה הזה עדיף פשוט לא ללכת ראש בקיר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שום ראש ושום ראש בקיר.

קרא שוב ולאט את מה ש-zx כתב,

זאת התשובה הנכונה. הכול מסודר בחוק ואין שום בעיות עם זה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אאל״ט נישואים בכנסיה "משייכים" את המתחתנים לעדה של הכנסיה. יש לזה משמעות אם ירצו להתגרש אחר כך ואולי עוד משמעויות. בכל מקרה אלו נישואים דתיים ולא אזרחיים כמו שפות״ש חיפש.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
אם שניכם נוצרים אז אין בעיה להתחתן באחת הכנסיות המורשות לחתונה (חפש את הרשימה בגוגל). לאחר הטקס הפרוצדורה היא אותה פרוצדורה כמו של חתונה יהודית רגילה.

הבעיה פה בארץ זה חתונה של יהודי/ה עם לא יהודי/ה, במקרה כזה צריך לטוס לחו"ל.

בדיוק נמרץ :mm_yeah:

האם הכנסיות הנ"ל מחתנות גם לא נוצרים?

לא.

האם אפשר להתנצר ולהתחתן דרכן?

כן.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...