Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוג שמן מנוע לפורד smax 2012?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב מטופל במוסך מורשה עבר 128k קילומטר

עבר טיפול 120 באוקטובר 17

נראה שחסר קצת שמן מה מומלץ להוסיף?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

פורסם

אני אשכרה צריך להשאיר איזה עותק של ספר הרכב בבית... אתה צריך 5w30 לפי התקן של פורד wss-m2c 913

המוסכים המורשים משתמשים בד"כ ב-motorcraft, אצלי בבית יושב איזה liquimoly, בקיצור, הבנת את הפרנציפ.

ההבדל במחיר בין שמן סינטטי מלא לפי התקן לבין שמנים סינטטיים אחרים שלא קיבלו את התקן של פורד זעיר עד לא קיים, כך שלא כדאי לחרטט פה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

וזאת דוגמה לסינון על פי התקן:

http://www.justmotor.co.il/items~140~0~16576.htm?Qsearch=&qmanufact=0&

אין לי מניות באתר, אבל לטעמי הוא דוגמה ומופת לאיך שצריך להיראות אתר לחלקי חילוף, פשוט בוחרים את התקן או המודל והופ, הכול שם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...