Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קודם כל, מתואם לי תור לרופא.

טרם אגיע אליו אני רוצה לדעת אילו תרופת מרשם לדרוש ממנו ושלא יתן לי מה שהדריכו אותו לתת כדי לקבל בונוס. (לרוב הוא נענע לדרישותי).

1. תרופה להורדת חום וכאבי ראש. (38-39, לא לקראת מוות אבל מרגיש כמו), נדרש משהו עם פרוטונים ברמה אטומית לעומת אקמול/אדויל.

2. תרופה לגודש באף. ניסיתי במשך כל הלילה את כל הטריקים שיש באינטרנט והם מחזיקים את האף פתוח 5 שניות גג. מצידי שיהיה הכימיקל הכי קשה שידע האדם, שימיס את הגודש ויוציא לי אותו מהאישונים, העיקר שיפתור אותי מהדבר הזה.

אז בבקשה תרופות מניסיונכם שבאמת עובדות ולא תמיד מגלים לנו על קיומם

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לגבי כאב ראש, יתכן שתצטרך כדורים שמקבלים במרשם סובלים ממיגרנות, מצטער לא זכור לי השם.

לגבי גודש באף, אני סובל כבר כ6 שנים מאף סתום, טוב "סובל" זאת לא בדיוק המילה הנכונה מכיוון שאני פשוט מכור לאוטריוין עקב אלרגיה לחתולים ומכיוון שחייתי עם חתול במשך כמה שנים, ומאז לא הפסקתי השימוש באוטריוין שאני חייב להשתמש בו כ4-5 פעמים ביום (כל פעם לחיצה אחת או חצי לחיצה לכל נחיר). הגמילה ממנו קשה, וכוללת משהו כמו חודש של אף סתום, ולא ברמה של צינון, אלא ברמה שהמוח מרגיש סתום ואי אפשר לחשוב אפילו. ולמה אני מעלה את זה? מכיוון שכשאני מצונן\מקורר או עם שפעת ח"ו, ההשפעה של גודש באף אצלי היא הרבה יותר קשה מכל מי שאני מכיר, ולמדתי להבין עם הזמן שהמושג "גודש באף" הוא לא כל כך נכון והוא מה שגורר אנשים לשימוש בכל מיני תכשירים. מה שאתה מתאר הוא התנפחות של הפוליפים בעת מחלה, ההרגשה היא ממש של גודש באף, ואף לאחר קינוח ממש חזק (לא מומלץ) מורגשת פתיחה של האף ל2-3 שניות ואז מיד נסתם שוב. עם כל הצער שבדבר - אין שום תרופה לזה (מעבר לכל מיני תכשירים טבעיים ואלטרנטיביים), רק לחכות שיעבור הצינון\שפעת. אם המצב הוא כרוני ולא עובר, בדרך כלל מתבצע ניתוח להסרת פוליפים.

פורסם

ממליץ בחום שתתחיל גמילה מהאוטריווין, הוא יצור לך כונכות מוגדלות שיהיה צורך להסיר בניתוח. הגמילה יכולה לקחת חודשים, אבל צריך להקפיד. זה מצב די מחורבן והצינון לעולם לא יעבור כל עוד תמשיך. באוטריוין, אפרין ודומיהם אסור להשתמש יותר משלושה ימים ברצף.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תרופה למיגרנות כדאי להשאיר למיגרנות. שתיים נפוצות הן ריזלט ורילרט.

לגבי האף הסתום, תרופות מבוססות פסואודואפדרין אפקטיביות מאוד. הגנרית הטובה היא סינופד. לדעתי ללא מרשם, שאל את הרופא.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תתחיל מאיתור החומרים בוויקיפדיה על פי שמם הרפואי, ומשם תחפש את השם הגנרי שנפוץ בארץ.

בגדול זה נוטה לכיוון לא סימפטי בעליל של אופיאטים למיניהם. :-/

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
ממליץ בחום שתתחיל גמילה מהאוטריווין, הוא יצור לך כונכות מוגדלות שיהיה צורך להסיר בניתוח. הגמילה יכולה לקחת חודשים, אבל צריך להקפיד. זה מצב די מחורבן והצינון לעולם לא יעבור כל עוד תמשיך. באוטריוין, אפרין ודומיהם אסור להשתמש יותר משלושה ימים ברצף.

מכיר 3 כאלה שמשתמשים בזה על בסיס שעתי.

אחד החזיק שנה וחצי עד לניתוח ורק אז הפסיק. שניים האחרים עדיין מחזיקים מעמד.

מעניין מה בדיוק שמים בחרא הזה שאנשים אשכרה מבזבזים על זה כסף ולא יכולים להתחיל בלי זה את היום.

פורסם

חזרתי מהרופא.

תיארתי לו שעוד לילה כזה ואני קופץ למוות מהחלון, "טוב אני רושם לך אקמול פורטה, זה חזק ואוטרוין".

אמרתי לו "לא לא, באתי לקחת מרשם לסמים, אחרת לא הייתי בא"

"טוב אני רושם לך רוקסט פלוס , זה אקמול עם קודאין וקלארינז שזה מלא אפדרין ועוד חומר חזק"

"אין עליך דוקטור!!"

עברו 45 דקות, אני בנאדם חדש.

פורסם

קודאין... נו, אחלה רופא משת״פ יש לך - האופיאטים הגיעו מהר מהצפוי. :lol:

תתחדש ותיהנה, ותיזהר על המינון והנטילה הרצופה, זה רציני.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

להתמכר למשככי כאבים זה לא רעיון טוב, גם המלצות רפואיות בלי בדיקה.

אני נמנע ככל האפשר ממשככי כאבים ואז פעם בשנה כשיש צורך אמיתי גם 500 מ"ג פאראצטמול עושים את העבודה.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

פרצטמול, ולא משנה מה המינון, לא עושה לי כלום משום מה, חוץ מלהזיע קשות.

אצלי כשמתעורר הצורך - רק איבופרופן.

פורסם

בוקר אחרי, 2 התרופות ממש עזרו, אין זכר לגודש באף והכאב ראש אינו מפריע. כן עדיין מרגיש חולי אבל יכול לתפקד כמו בנאדם שלא סובל.

מה שכן כנראה שאחת התרופות גורמת לבלבול, בלילה לפני שנכנסתי לישון שמתי ליד המיטה ליתר ביטחון נייר טואלט, נוסידקס, חצי כוס מים ומחשבון!!

בבוקר החזרתי את הנסקפה למיקרוגל ואת הכוס שסימתי לשתות באתי לזרוק לפח.

תהיה מוכן לעצירות, אל תשכח סיבים תזונתיים.
אני לא צורך סיבים, אבל כן שותה ליטר חלב ביום שזה כנראה הדבר שממנו מעולם לא היתה לי עצירות ואולי גם לא תהיה

פורסם
מכיר 3 כאלה שמשתמשים בזה על בסיס שעתי.

אחד החזיק שנה וחצי עד לניתוח ורק אז הפסיק. שניים האחרים עדיין מחזיקים מעמד.

מעניין מה בדיוק שמים בחרא הזה שאנשים אשכרה מבזבזים על זה כסף ולא יכולים להתחיל בלי זה את היום.

זה פשוט חומר שפותח את דרכי הנשימה באף, לאחר שימוש ארוך בו האף פשוט נסתם מעצמו וחייבים להשתמש באוטריווין כדי לפתוח את האף כל כמה שעות.

פורסם

מנגנון הפעולה של החומר הוא שהוא מכווץ את כלי הדף במערות האף ובכך מפחית את הגודש. אלא מאי, אחרי כמה ימים הגוף מבין שעובדים עליו, ומפתח כלי דם נוספים באזור, כך שהגודש רק מחמיר, וצריך יותר ויותר מהחומר כדי להצליח לנשום.

כשמפסיקים יש בהתחלה גודש תמידי, אבל לאט לאט הגוף מפרק את כלי הדם המיותרים וחוזרים לנשום נורמלי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...