Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

יש לי שאלה קצת דחופה - איך ניתן להוציא את ידית ההילכוים בפיאט אונו? הכוונה לחלק הפלסטיק מלמעלה (זה שמסומן עליו המספרים) ? ניסיתי למשוך אבל לא ממש הלך לי... וגם שמתי לב שזה מסתובב על הציר - אבל זה לא יוצא... למישהו יש רעיון?

תודה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

שמע, ב205 זה .. עם זה לא הולך בכוח אז זה ילך בעוד יותר כוח..

בעקרון תבדוך שאין סוגר קטנטן שמפריע שפותחים אותו עם מוט הברגה (לא יודע את השם המקצועי) בצורת L.

בברכה.

פורסם

אוי... ניסיתי למשוך בכח תוך כדי סיבוב והידית פשוט נקרעה :sad:

מקור הבעיה הוא איזה פלסטיק עגול מוזר בראש המוט שכנראה היה חלק מהידית, אך מסרב לצאת בעצמו - למישהו יש מושג מה זה אמור להיות ואיך מוציאים אותו? (יש תמונה מצורפת שלו ושל הידית הקרועה)

תודה,

צביקה

gear-knob 001.jpg

...Carpe Diem

פורסם

תסובב נגד כיוון השעון בכול הכוח תאמין לי יש לי ניסיון אם אונו וDL

חתימה עד שלוש שורות

פורסם

מה אתה מנסה לעשות?? להחליף את התפוח של הגיר?

אם כן, אני באונו שהייתה לי עשיתי בדיוק כמוך אח"כ ניסרתי את המוט קצת (כי לדעתי עדיף לך לקצר אותו זה לא יפה ארוך) עד אחרי הפלסטיק ואז שמתי את התפוח החדש...

קצת מאמץ אבל שווה ועדיף מהתפוח המקורי...

SUZUKI JIMNY

פורסם

ממש ניסרת את מוט ההילוכים?

זה לא מוט ברזל (עטוף גומי)?

ואיך הלבשת ראש חדש? האם אין צורך בהברגה?

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

זה מוט ברזל, לקחתי מסור רגיל ולאט לאט ניסרתי את המוט הילוכים..

זה לא כזה קשה כמו שזה נשמע :wink:

SUZUKI JIMNY

פורסם

נראה לי שלא הבינו את שאלתי, אני מנסה להחליף את התפוח גיר (החלק העליון בידית) אבל כשניסיתי להוציא בכוח כפי שציעו לי כאן החלק הזה (זה שמצויר עליו מספרי ההילוכים) פשוט נקרע, אבל על ראש הידית יש איזשהו פלסטיק עגול ועקשן שמסרב לרדת (ראה תמונה בהודעה קודמת) - השאלה היא מה זה הפלסטיק הזה - חלק מהתפוח? חלק מהידית עצמה? ואיך מסירים אותו?

תודה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

אני לא מבין גדול ברכב שלך אבל אם זה פלסטיק אז רוב הסיכויים שה לא חלק מהברזל של הידית ואתה יכול להוריד אותו ע"י כוח.

תחשוב על ההמלצה של devil לחתוך את המוט ככה אתה גם מקבל מוט קצר יותר(מעין קוויקשיפט) וגם תוכל להרכיב את הידית החדשה בקלות יחסית.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

כן, העניין שאני לא רוצה לקצר, ואני מעדיף לא להשמיד את הידית הזאת אלא לשמור אותה בצד למקרה הצורך - מישהו כאן יודע מה זה הפלסטיק הזה - ואיך אני מוריד אותו בחתיכה אחת?!?

תודה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

על אותו משקל:

ניתן גם להחליף את הצמיגים ברכב לקוטר גלגל גדול יותר... כך המהירות הסופית של הרכב תהיה גבוהה יותר...

מעין טורבו... ;-)

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

• תוכן חדש...