Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה שלי מורכבת משני חלקים:

1. תקופת הליסינג של הסקודה אוקטביה (אלגנס 1.4) שנת 2015 עומדת להיגמר ותהיה לי אפשרות לרכוש את הרכב עליו נהגתי (כשאני יודע שהוא לא עבר תאונות) אבל הייתה לו בעיה בחודשים הראשונים עם תיבת ההגה שהוחלפה לחדשה במסגרת האחריות.

הרכב עצמו נוח ועונה על הדרישות שלנו לחלוטין, האם מומלץ לקנות את הרכב ? או שגם השנתון הזה עדיין יסבול מבעיות בגיר ורכישה שלו היא להכניס ראש בריא למיטה חולה ? האם יש בדגם והשנתון הזה בעיות מוכרות נוספות ?

2. לתקופת הליסינג הקרובה יש לי אפשרות לבחור ביונדאי יוניק 1.6 פרימיום או בטיוטה אוריס 1.8 סטיישן - איזה רכב עדיף כשהפרמטרים החשובים (לפי סדר החשיבות) הם בטיחות, אפשרות לשבת מאחורה בין שני מושבי בטיחות של ילדים, נפח העמסה בבאגאז, פינוקים לנהג חובב גאדג'טים ?

פורסם

היונדאי יותר מאובזרת , גם בטיחותית וגם מבחינת אבזור נוחות.

על הנייר התא מטען של האיוניק גדול יותר ב20 ליטר, בפועל יש לה את הגיבנת לעומת מבנה סטיישן קלאסי ונוח בטויוטה.

פורסם

היונדאי מרווחת יותר למרות היותה בתצורת 5 דלתות לעומת סטיישן של האוריס.

כמו שציינו לפני, יש לה אבזור בטיחותי מקורי ללא תחרות כולל בקרת שיוט אדפטיבית,בקרה אקטיבית לסטיה מנתיב, ובלימה אוטונומית.

כמו"כ היא מגיעה עם מערכת מולטימדיה אנדרואיד הכוללת waze.

לעניין האוקטביה - אם היא מתאימה לצרכים שלכם והמחיר מתאים, אני הייתי הולך על זה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כשאני הייתי צריך רכב ליסינג במרץ האחרון, בדקתי את האוריס סטיישן מול האיוניק והקורולה.

בכל הקשור לנוחות, מרווח במושב אחורי, נהיגה נעימה - הקורולה ניצחה ולאחריה האיוניק, אוריס בסוף.

החסרון היחיד של האיוניק הוא ברמת הרעש (רוח וצמיגים) שעולה בהרבה על הקורולה. האוריס באמצע.

היתרון הגדול של האיוניק מול 2 הרכבים הוא באיבזור, כולל מיזוג לאחור.

הבגאז' של האיוניק טוב מאוד, דומה לקורולה בנפח אך עם פתח הטענה טוב יותר בזכות הדלת החמישית.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

• תוכן חדש...