Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ישמש לצורכי נסיעה ללימודים (קצת עירוני, קצת בין עירוני)

בטיחות, אמינות, מחיר נמוך, צריכה דלק נמוכה. אוטומטית בלבד

אני מחפש את הרכב הכי משתלם, מבחינת הרצונות שלי - בקרת שיוט, רכב גדול, נוחות נסיעה מרשימה וכו' כדוגמאות וולו S60 מהשנים של העשור הקודם למשל.

אך אם מבחינת כדאיות, עדיף לקנות רכב דוגמת פיג'ו 107.. אז שיהיה לי ממה לבחור, בין רכב מפנק יותר משנים קודמות, או רכב חדיש יותר וחסכוני יותר.. אך כזה שאולי מציע פחות.

בכל מקרה התקציב הוא עד 13 אלף, כן ישנה עדיפות לבקרת שיוט ונוחות נסיעה מיטבית (מי שחווה נוחות של סיטרואן C5 הידרופנאומטי... לא יכול לבקש פחות)

עריכה אחרונה על ידי BlackChevelle
פורסם

בתקציב נמוך אתה לא יכול לקבל הכול.

במיוחד אם אתה רוצה רכב אוטומטי.

וולוו או סיטרואן לא יתנו לך צריכת דלק טובה, בטיחות ונוחות כן.

לכן תבחר מה אתה רוצה סיכוי לאחזקה יקרה ורכב מפנק או רכב בסיסי אבל עםמאחזקה זולה יותר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

במקומך לא הייתי חושב פעמיים - חפש C4 2008-9-10, אבל שמורה שמורה, (אוטומטית, בפירוש לא רובוטית) התקציב שלך מתאים ובהחלט נתוני הרכב לדרישות שלך.

יחסית, ובהתאם לנהיגה שלך, זו תהיה גם מכונית די חסכונית.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...