Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת אם באמת קיים דבר כזה שהמורה עושה קומבינה שהתלמיד שלו לא יעבור שיעור כדי שיעשה אצלו עוד שיעורים... כי לפעמים אנשים שלא עוברים טסט אומרים שזה קומבינה וכאלה, אז רציתי לדעת אם באמת קיים דבר כזה...

כמובן שאני מדבר רק על אופנועים(ואם אפשר להתייחס ל-50 סמ"ק יותר כי זה התחום כרגע)

תודה.

פורסם

בהודעה הראשונה שלי בשורה הראשונה התכוונתי שלא יעבור טסט (ורשמתי למעלה שיעור בלי כוונה)

ולמי שרשם שאבא שלו עבר קומבינה... אז אני מדבר על ההפך אבא שלך עשה קומבינה עם המורה כדי לעבור טסט, אני מדבר על ההפך שמורה יעשה קומבינה כדי שהתלמיד לא יעבור טסט ראשון.

יש למישהו תשובה לזה?:|

פורסם

כל דבר יכול להיות!

אף אחד לא יכול לדעת אם ישד דבר כזה או לא כי המורים לא יתחילו לספר שהם מכשילים תלמידים שלהם בכוונה וגם הטסטרים. בכל מקרה לא נראה לי שקורה דבר כזה כי אם יכשלו למורה הרבה תלמידים אז אף אחד לא ילמד אצלו, רוב הפירסום של המורים עובר מפה לאוזן ואף אחד לא ימליץ לחבר שלו ללכת למורה שהכשיל אותו.

אם נכשלת בטסט על אופנוע די לחפש תירוצים למה נכשלת! אם נכשלת לא נסעת מספיק טוב כי הבוחן לטא יכול להמציא סיבה לכישלוןף, עשית טעות ונכשלת בפעם הבאה תיסע יותר טוב וככה לא תיכשל.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם
רציתי לדעת אם באמת קיים דבר כזה שהמורה עושה קומבינה שהתלמיד שלו לא יעבור שיעור כדי שיעשה אצלו עוד שיעורים
כן, בוודאי שזה קיים. רק תן לי רגע למצוא את הרשימה המדוייקת. וברצינות, איזה תשובה אתה מנסה לקבל כאן? המקסימום שתמצא זה עוד מישהו שנכשל בטסט ומנסה להפיל את על המורה/הטסטר, או שניהם.

פורסם
לאף אחד איו תשובה?:roll:

נכשלת בטסט? כך את זה כמו גבר, תנגב את הדמעות ותחזור למגרש לעשות שמיניות.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
נכשלת בטסט? כך את זה כמו גבר, תנגב את הדמעות ותחזור למגרש לעשות שמיניות.

הסקוטר שתוי? :roll:

hope for the best, expect the worse.

פורסם
הסקוטר שתוי? :roll:

הלוואי, הסקוטר פשוט לא יודע לכתוב. זו התוצאה כאשר לוחצים על "פרסם" לפני שקוראים את הנכתב.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

זה לא נשמע לי הגיוני, כל מורי הנהיגה שאני מכיר לא סובלים מאבטלה, תלמיד אחד גומר - אחר בא במקומו...

דווקא מעבר מהיר של תלמידים - מביא עוד...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

סקוטר לא נכשלתי, שאלתי את זה כי יצא לי לראות הרבה אנשים שעוברים טסט רביעי וחמישי על 50 סמ"ק שכעיקרון זה אמור להיות דבר יחסית פשוט... אז חשבתי אולי יש מורים שפשוט רוצים לעשות עוד כסף על התלמיד ומסדרים איזה קטע עם הטסטר שיכשיל את התלמיד וככה המורה מרוויח עוד שיעורים...

לי זה לא נשמע ממש הגיוני כי זה מוריד לטסטר את המוניטין שלו כי כמו שאמרו פה לימוד נהיגה זה דבר שעובר מפה לאוזן ואם הרבה נערים ימליצו למורה כי הם עבור אצלו טסט ראשון אז ככה יהיו לו יותר תלמידים, אז סתם רציתי לשאול אנשים שמבינים קצת (ואולי הרבה) יותר ממני פה בפורום...

וחבר שלי עשה טסט ונסע מכביש דו סטרי לכביש חד סטרי ופנה מצד ימין של הכביש לנתיב השמאלי וזה טעות כי צריך לפנות לימני (מדובר בפניה ימינה) והוא נכשל בטסט על הדבר הזה,והרבה אנשים נכשלים על הדבר הזה וחבל שעל דברים כאלה קטנים אנשים נכשלים:roll:, בקיצור תודה על התשובות לי בכל זאת עדיין לא היה טסט ואני מקווה ללמוד מהטעויות של האחרים ולא משל עצמי:-D

• תוכן חדש...