Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלון שרוט ברכב חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

ביום רביעי האחרון הלכתי לאסוף רכב חדש (מאזדה 2) מהיבואן.

בבדיקה שעשיתי במקום גיליתי שריטות רבות על חלון צד ימין. כמובן שלא הסכמתי לקבל כך את הרכב והנציג אמר שאין בעיה יחליפו לחלון מקורי חדש ויקראו לי לקחת את הרכב.

השאלה שלי היא האם בהחלפת החלון קיימת ירידת ערך? יש צורך בהערכה של שמאי ולבקש פיצוי \ הנחה?

תודה רבה.

פורסם

לקבל פיצוי בטוח הייתי דורש על כך - נאלצת להגיע לסניף ולגלות שאינך יכול לקחת את הרכב במצב הנוכחי + אתה נדרש להמתין עוד מספר ימים כדי שיטופל.

לגבי ירידת ערך אין לי מושג.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

חלון צד שעולה ויורד אפשר להחליף בלי שישאר לכך סימן וברור שלא תהיה ירידת ערך.

חלון מודבק זה סיפור אחר, כי הסרת החלון הישן מחייבת מקצוענות וסבלנות כדי לא לגרד את הצבע שעל הקורות.

טיפול לא מקצועי יתגלה כעבור מספר שנים כשכל האזור יפתח חלודה שתתגלה רק בשלב מתקדם שלה.

לגבי פיצוי, אני בהחלט סבור שמגיעה לך סוכריה קטנה בגין ביטול הזמן ועגמת הנפש.

פורסם

השאלה המעניינת היא איך החלון נשרט. הייתי בודק בקפדנות גם את האזור מסביב לחלון ומחפש תיקוני צבע

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
מלבד זה שיקרעו את הניילון שעוטף את פנים הדלת

פשוט בושה ליבואן למסור רכב עם פגם כאילו כלום

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

ואתה בטוח​ שלא ידביקו ניילון חדש.

פורסם
מלבד זה שיקרעו את הניילון שעוטף את פנים הדלת

פשוט בושה ליבואן למסור רכב עם פגם כאילו כלום

1. איזה ניילון?

2. איפה אתה רואה שהיבואן מסר לו את הרכב כאילו כלום? מישהו אמר שהם לא לקחו אחריות? (או שמאיימים עליו שאם הוא לא יוציא את הרכב כאן ועכשיו יחייבו אותו על אחסנה, כמו שקרה בסוכנות של יבואן אחר)

הרי מחליפים לו את החלון למקורי ואם היו שמים לב לזה טרם הגעתו היו יכולים להחליף גם בלי ליידע אותו בכלל.

עם זאת אני מאמינה שהוא צריך לקבל פיצוי ולו להרגשה הטובה ולבדוק היטב את הצבע מסביב, יתכן והמובילית עברה צמוד לעץ או משהו כזה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
כן, שיעמוד ליד הרכב שמטפלים בו

היית צריך להתחיל ולסיים בזה.

• תוכן חדש...