Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמירת ערך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אירופה היא לא דוגמה טובה כל כך, יש המון דגמים באירופה שלא מגיעים לארץ וכנראה גם העדפה לתוצרת המקומית.

בזמנו בדקתי את המחירים של האוריס, המגאן והגולף בגרמניה, האוריס זולה מהאירופאיות באופן ניכר (5000-6000 יורו), אך על הכבישים בגרמניה (ובכלל ברוב אירופה) תראה מכוניות אירופאיות.

מסכים איתך,

אך אני לא מסכים עם האמירה מקודם שאומרת שהנושא הזה עם VAG הרחיק המון קונים, כעת זה נראה שהרחיק טיפה אולי אפילו בכלל לא, כי הם עדיין שולטים בשוק שלהם, תכלס, יש להם מכוניות ברמה אחת מעל כל האחרים כמעט בכל קטגוריה.

פורסם

זה אומר, שכל מה שקרה עם VW לא אומר כלום, ואפשר לראות את זה בכמות המכירות שיש בחול ואפילו בארץ, תראה כמה אוקטביה או גולף חדשות יש על הכביש.

צריך לזכור שתי נקודות לגבי האמינות של VAG עם ה-DSG ומכירות באירופה:

1. באירופה עדיין קונים הרבה ידניות.

2. הבעיות ב-DSG אופייניות יותר לאקלימים חמים

יש גם עלויות שקשה להיות מודע אליהם.

לדוגמא:

חברה מכניסה את האיביזה 1.0TSI שלה לטיפול 30K.

מתייעצת לגבי העלות, שהגיעה ליותר מ-2K ש"ח.

נראה לי יקר, שולחת חשבונית... החליפו פלאגים.

למה?

הוראה מהיבואן, ספיציפית לארץ. יותר ממכפיל את עלות הטיפול.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מה שקרה עם VW?, מדובר באשליה.

הקונים עדיין נוהרים לסוכניות VAG, אפשר לראות זאת מכמות המכירות.

בינתיים, עד כה, פולסווגן מכרה רק באירופה כ400000 יחידות מהגולף, אשר במקום השני נמצאת האופל אסטרה שמכרה חצי ממנה כ200K.

כמו כן, בתחום הVAN הטראנספורטר מקום ראשון בכמות המכירות השנה באירופה.

SUV קטן בינוני, הטיגואן מקום 2 וקרוב מאוד לקאשקאי הראשון.

MPV בינוני הטוראן ראשון

מנהלים, הפאסאט ראשונה ואחריה הסופרב

סופר מיני, פולו שניה אחרי הקליאו

מיני הUP שלישית.

זה אומר, שכל מה שקרה עם VW לא אומר כלום, ואפשר לראות את זה בכמות המכירות שיש בחול ואפילו בארץ, תראה כמה אוקטביה או גולף חדשות יש על הכביש.

השוק באירופה שונה לגמרי.

יש שם המון דגמי דיזל ידניים שלא תראה פה.

אנשים קונים המון רכבים פשוטים-פולו 1.4,איביזה1.4.

הן גם אלה שרצות בכל המבצעים שלהם.

כרכב חדש/רכב ליסינג הייתי לוקח אוקטביה,אבל אחרי 5-4 שנים ו150-180אלף ק''מ ברכב ששווה 30 אלף ריאלי להחליף גיר/טורבו בעלות של שליש רכב?

אני הייתי מוותר על התענוג(כן,יכול להיות שיילך לך מנוע המאזדה 3 אבל זה לא יעלה 4-5 כמו במאזדה).

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...