Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי אוטלנדר כמעט בת שנה במים בראדיאטור מהיום שהגיע הרכב היה ממש על גבול המנימום במיכל פלסטיק עכשיו זה ירד קצת מתחת למנימום ואני רוצה להשלים אבל אני לא יודע איזה מים למלא או ירוק או כחול? במיכל זה נראה כחול אבל אני לא בטוח מוסך מורשה רוצה לשים לי מים מזוקקים ואומר לי שזה לא משנה.

מישהו יודע מה לשים ?

תודה מראש

פורסם

אל תתן לאף אחד לשים לך מיים מזוקקים. מה קורה עם המורשים לאחרונה?!? קיבינימאט! גש לחנות חלפים שייבדקו לך עם היצרן מה הולך שם בדיוק ולאחר שתשלים תבצע מעקב לראות אם המיים עדיין נעלמים..ייתכן וקיימת נזילה.

פורסם
אל תתן לאף אחד לשים לך מיים מזוקקים. מה קורה עם המורשים לאחרונה?!? קיבינימאט! גש לחנות חלפים שייבדקו לך עם היצרן מה הולך שם בדיוק ולאחר שתשלים תבצע מעקב לראות אם המיים עדיין נעלמים..ייתכן וקיימת נזילה.

תודה על התשובה,

אני מפחד שגם בחנות חלפים ימכרו לי סתם משהו בלי לבדוק

פורסם (נערך)

תבדוק בספר רכב איזה נוזל קירור אתה צריך.

יתכן ואפשר להשלים עם מים מזוקקים/מים רכים.

אולי תוכל לקנות במוסך ליטר של נוזל קירור.

http://www.justmotor.co.il/product/נוזל-קירור-מקורי-מיצובישי-mz313950

עריכה אחרונה על ידי Adamm
פורסם

כדאי לטפל בבעיה, מים/ נוזל קירור לא אמור להיות חסר (זו מערכת סגורה)

אפשר כי יהיה מחסור קל כאשר הרכב חדש, עד שהאטמים ישבו טוב.

במידה והרכב חדש ומעל לשנה בכביש - כדאי לטפל במסגרת האחריות.

אם הרכב קצת ישן, אפשר ויש נזילה אשר תגדל בהפתעה ומצב אשר יוביל לבעיה רצינית במנוע.

לכן:

א - עד מחסור של כ 0.5 ליטר אפשר להשלים במים מזוקקים או מים רכים ללא אבנית.

(רשמו בתשובה הקודמת - גם כדאי לקנות ולהחזיק ברכב נוזל קירור מתאים)

ב - כנס שוב למוסך ובקש בדיקה בלחץ עם שעון.

כך ינסו לאתר אם יש דליפות בצנרת או באחד המיכלולים.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם (נערך)
שלום לכולם,

יש לי אוטלנדר כמעט בת שנה במים בראדיאטור מהיום שהגיע הרכב היה ממש על גבול המנימום במיכל פלסטיק עכשיו זה ירד קצת מתחת למנימום ואני רוצה להשלים אבל אני לא יודע איזה מים למלא או ירוק או כחול? במיכל זה נראה כחול אבל אני לא בטוח מוסך מורשה רוצה לשים לי מים מזוקקים ואומר לי שזה לא משנה.

מישהו יודע מה לשים ?

תודה מראש

קודם אל תבהל מהודעות של חלק מהגולשים. חלק גדול מהרכבים מאבדים כמות מסויימת של נוזל קירור במהלך השנה הראשונה וגם לאחר מכן.. אם כמות הנוזל שחסרה היא כוס מים במהלך שנה אין שום בעיה להשלים את החוסר במי ברז או מים מזוקקים וזה לא יפגע במאומה במערכת הקירור מכיוון שיחס המהילה של נוזל קירור/מים הינו כ-50/50.

מפלס נוזל הקירור עשוי להשתנות מבדיקה שביצעת בבוקר לעומת בדיקה שביצעת לאחר נסיעה והמתנה קצרה לכן בדוק שנית מחר בבוקר את המפלס במקום מפולס.

כול נוזל בטכנולוגית HOAT ללא סיליקט, אמין בצבע מתאים לזה שנמצא אצלך במערכת הקירור יתאים.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם
קודם אל תבהל מהודעות של חלק מהגולשים. חלק גדול מהרכבים מאבדים כמות מסויימת של נוזל קירור במהלך השנה הראשונה וגם לאחר מכן.. אם כמות הנוזל שחסרה היא כוס מים במהלך שנה אין שום בעיה להשלים את החוסר במי ברז או מים מזוקקים וזה לא יפגע במאומה במערכת הקירור מכיוון שיחס המהילה של נוזל קירור/מים הינו כ-50/50.

מפלס נוזל הקירור עשוי להשתנות מבדיקה שביצעת בבוקר לעומת בדיקה שביצעת לאחר נסיעה והמתנה קצרה לכן בדוק שנית מחר בבוקר את המפלס במקום מפולס.

כול נוזל בטכנולוגית HOAT ללא סיליקט, אמין בצבע מתאים לזה שנמצא אצלך במערכת הקירור יתאים.

אז בגדול הצבע לא משנה אלא איכות המים שאני יוסיף?

פורסם (נערך)

ליתר דיוק סוג נוזל הקירור קרי OAT או HOAT או נוזל קירור 'מסורתי' המכיל סיליקט וגם זרחה (זרחן) בנוסף לאתילן גליקול. הצבע למעשה בא לעזור לנו להבדיל בין נוזל קירור שונים של ייצרן מסויים. עדיף לא לערבב צבעים שונים בכדי שלא תקבל צבע שלישי.

בכדי שלא תבלבל תוסיף עכשיו רק מי ברז או מים מזוקקים ובעתיד קנה עם עוד כמה חברה נוזל קירור מקורי של 4 ליטר ותחלקו ביניכם את ההוצאה והנוזל בכדי שתוכל להוסיף במידה ויהיה חוסר קטן של נוזל קירור.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם
ליתר דיוק סוג נוזל הקירור קרי OAT או HOAT או נוזל קירור 'מסורתי' המכיל סיליקט וגם זרחה (זרחן) בנוסף לאתילן גליקול. הצבע למעשה בא לעזור לנו להבדיל בין נוזל קירור שונים של ייצרן מסויים. עדיף לא לערבב צבעים שונים בכדי שלא תקבל צבע שלישי.

בכדי שלא תבלבל תוסיף עכשיו רק מי ברז או מים מזוקקים ובעתיד קנה עם עוד כמה חברה נוזל קירור מקורי של 4 ליטר ותחלקו ביניכם את ההוצאה והנוזל בכדי שתוכל להוסיף במידה ויהיה חוסר קטן של נוזל קירור.

תודה רבה על העזרה !!!

שבת שלום

• תוכן חדש...