Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צריכת הדלק בסונטה המעודכנת שהחלה להימכר לפני כשבוע בישראל, השתפרה בכ- 25%! לעומת הסונטה לפני העדכון.

לבעלי הנירו שאלה לי אליכם- הבנתי שאין מד סל״ד בנירו אלא רק מד כוח, לי זה נראה בלתי אפשרי לנהוג בלי מד סל״ד, אני נוהג לתזמן את העברת ההילוכים בהתאם לסל״ד המתאים לצורת הנהיגה שלי באותו הרגע, כיצד בין היתר יודעים שלא מתקרבים או חודרים לקו האדום, דבר שיכול לקרות אפילו באופן תדיר ללא מד סל״ד?

גם לי באיוניק אין

וזה שיגע אותי בהתחלה

אני מנסה לפי הרעש

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
צריכת הדלק בסונטה המעודכנת שהחלה להימכר לפני כשבוע בישראל, השתפרה בכ- 25%! לעומת הסונטה לפני העדכון.

לבעלי הנירו שאלה לי אליכם- הבנתי שאין מד סל״ד בנירו אלא רק מד כוח, לי זה נראה בלתי אפשרי לנהוג בלי מד סל״ד, אני נוהג לתזמן את העברת ההילוכים בהתאם לסל״ד המתאים לצורת הנהיגה שלי באותו הרגע, כיצד בין היתר יודעים שלא מתקרבים או חודרים לקו האדום, דבר שיכול לקרות אפילו באופן תדיר ללא מד סל״ד?

לנירו יש תיבת רובוטית כפולת מצמדים.

איזה העברת הילוכים אתה רוצה בדיוק לתזמן ?

לאיוניק, במצב ספורט בתיבה, יש מד סל"ד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אני אם איוניק

בתוואי עירוני צפוף ולחיצה לא עדינה על הגז 17\1

בנסיעה משולבת 22\1

הכל נמדד בתדלוק לא במחשב

ממש מרשים!

האיוניק והנירו ממש טורפות את הקלפים בשוק המשפחתי.

• אחראי פורום
פורסם

מציק, אני צריך את השעון הזה גם ברכב אוטומטי/רובוטי מכורח ההרגל, אבל באמת שאין בו צורך אמיתי.

את הקו האדום אתה לא תעבור, המנתק יעצור אותך ועוד לפני זה תפגוש רעש מנוע לא נעים ולא מזמין בטורים גבוהים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
מישהו יודע האם האופטימה החדשה מקבילה לסונטה שלפני העדכון או לאחריו?

האם בדגמים הקודמים אפשר לעשות עדכון תוכנה לחדשה?

לפי הכתבות, האופטימה מגיעה כבר עם המערכת המעודכנת.

לגבי עדכון, אני ממש לא יודע, יש לי טיפול בשבוע הבא, אשאל במוסך.

פורסם

האם אפשר להתקין מד סל"ד בהתקנה מקומית?

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

אני מעדיף מכוער מאשר לפסול את הרכב על הסף, אני לא יכול לנהוג על רכב בלי מד סל"ד, אני משתמש הרבה מאד בתפעול ידני של ההילוכים וגם מוריד קיק דאונים כשצריך, בלי מד סל"ד שיאפשר לי לדעת אם אני טוחן את המנוע אם לאו או פשוט כמה אני יכול עוד לנצל את המנוע מבלי להעלות הילוך סתם כי נדמה לי שהמנוע בסל"ד גבוה מדי (ורעש המנוע ממש לא מהווה אינדקציה מדוייקת ובוודאי שאין כוונה להגיע עד מנתק ההצתה), זה בשבילי רכב נכה ולא בא בחשבון בשבילי.

מי שמתכוון לנהוג ברכבים הללו ב- 100 אחוז מהזמן בצורה חסכונית וליטוף הדוושה זה משהו אחר.

פורסם

סונטה לימיטד. רגל כבדה על הגז עם 50% נסיעה בפקקים 1:14.

נסיעה רגועה באותם התנאים - 1:17.

אגב, מה הכוונה בסונטה החדשה שהתחילה להימכר לפני שבוע? הרכב עבר מתיחת פנים ושינוי באיבזור או רק עדכון תוכנה?

פורסם

שינוי באבזור, אבזור בטיחותי אקטיבי כבר בגירסת הבסיס, מתיחת פנים עיצובית, שינוי תוכנה והחלפה לסוללה מסוג מתקדם יותר.

פורסם
ממש מרשים!

האיוניק והנירו ממש טורפות את הקלפים בשוק המשפחתי.

הורי מאוד מרוצים מהרכב וכמובן גם מצריכת הדלק. עסקה משתלמת.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

2017-Kia-Niro-LX-hybrid-instrument-cluster.jpg

האם ייתכן שהחלק של ה- power במד הכוח מייצג למעשה מד סל"ד מוקטן? כלומר שהחלק העליון שקול לקו האדום, החלק האמצעי לאמצע טווח הסל"ד והחלק התחתון לחלק הנמוך של טווח הסל"ד?

• אחראי פורום
פורסם

לא ממש, כי בהאצה מתונה פלוס אתה לרוב בחלק הירוק. בהאצה חזקה הוא עולה ל-power.

אני לגמרי מבין אותך בעניין מד הסל"ד, אבל לא על זה פוסלים רכב. התרגלתי לזה די מהר.

אם כבר מה שיותר טיפשי בעיניי זה מפתח רגיל ובלם-יד ברגל.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...