Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון פאנ'צר...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום הכבדים,

נתקע לי מסמר קטן בגלגל...האוויר לא יוצא _טיוב לסס) של er-5. כמה אמור לעלות לי לתקן את זה?

(זה בטוח פאנצ'ר...כלומר נכנס לתוך הצמיג)

אני פשוט רוצה לברר מחירים, כי מה שאומרים לי נישמע קצת גבוהה...

שוב מוסך מסודר.

תודה מראש,

[email protected]

פורסם

זה טיובלס? או פנימית?

איזה אופנוע? או קטנוע?

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם
שלום לחברי הפורום הכבדים,

נתקע לי מסמר קטן בגלגל...האוויר לא יוצא _טיוב לסס) של er-5. כמה אמור לעלות לי לתקן את זה?

(זה בטוח פאנצ'ר...כלומר נכנס לתוך הצמיג)

אני פשוט רוצה לברר מחירים, כי מה שאומרים לי נישמע קצת גבוהה...

שוב מוסך מסודר.

[email protected]

30 ש"ח עד 50 ש"ח כולל פירוק והרכבה - זה מה שאני מכיר ושילמתי לפני חודש. לפני שנתיים גם קרה ואז שלמתי 50 ש"ח. שים לב:

1. צמיג אופנוע מתקנים בפטריה בלבד.

2. הצמיג הופך להיות מוגבל מהירות לאחר מכן.

3. לא מתקנים צמיג אופנוע עם יותר משני פנצרים באותו רבע עיגול (לא משנה ממתי הפנצרים).

4. שים לב לתקן אצל בעל מקצוע העובד עם דו"גים - שלא תצא עם דיסק עקום (מאחורה יש תוף ב- ER לא ?).

Machines need love too - Terminator I

פורסם

אפשר לשאול כמה אמרו לך שזה נשמע גבוה?

פנצר זה לא משהו שמחכים איתו גם עם האוויר לא יוצא (אלא אם השבתת את האופנוע)

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

הממ,

אז לידיעת כולם, במטרו-מרכזי בכפר סבא. גבו 150!. ואין לי בעיה אם זה.

זאת מדינה חופשית וכול אחד יכול לקחת כול סכום שירצה. פשוט סכום זה נראה לי גבוהה מטירוף וחסר כול הגיון. אני זוכר שמדובר ב 80-90 ש"ח כולל פירוק והרכבה של אחורי.

מדובר אכן בטיובלסס. והמסמר נכנס במרכז הצמיג ולא בצד.

עד כמה שאני יודע לא אמורים להגביל אותי מבחינת מהירות. אפשר לחשוב כמה אני סוגר על ER-5...גג 160-170. ואני משתדל מאד לא להגיע לשם גם ככה. מסתפק ב 120-140 צנועים.

תודה מראש,

פורסם
30 ש"ח עד 50 ש"ח כולל פירוק והרכבה - זה מה שאני מכיר ושילמתי לפני חודש. לפני שנתיים גם קרה ואז שלמתי 50 ש"ח. שים לב:

1. צמיג אופנוע מתקנים בפטריה בלבד.

2. הצמיג הופך להיות מוגבל מהירות לאחר מכן.

3. לא מתקנים צמיג אופנוע עם יותר משני פנצרים באותו רבע עיגול (לא משנה ממתי הפנצרים).

4. שים לב לתקן אצל בעל מקצוע העובד עם דו"גים - שלא תצא עם דיסק עקום (מאחורה יש תוף ב- ER לא ?).

לגבי סעיף 2, אני לא חושב שאתה צודק, צמיד TUBELESS שמתקנים בפטריה אמור להיות עם אותם יכולות כמו שהיה לפני. לפני שבוע היה לי מסמר בDIABLO CORSA שלי ותקנתי אותו אצל דני באופנועי השרון בדיוק עם השאלה הזאת והוא אישר שאני יכול לסוע כרגיל..

-דוד

פורסם
לגבי סעיף 2, אני לא חושב שאתה צודק, צמיד TUBELESS שמתקנים בפטריה אמור להיות עם אותם יכולות כמו שהיה לפני. לפני שבוע היה לי מסמר בDIABLO CORSA שלי ותקנתי אותו אצל דני באופנועי השרון בדיוק עם השאלה הזאת והוא אישר שאני יכול לסוע כרגיל..

-דוד

דוד - ביותר מספר רכב אחד ראיתי את נושא הגבלת סיווג המהירות.

כמובן שבד"כ לא יקרא כלום אם "טיסה" ב- 250KM/H עם צמיג מתוקן אבל בפעם שאכן יקרה משהו ....

אגב המגבלה היא יותר פרטנית - במשך 24 שעות לאחר התיקון הגבלת המהירות היא ל- 90 קמ"ש אם אתה באמת רוצה יותר פרטים אני יכול לחפש את הציטוטים המדוייקים.

Machines need love too - Terminator I

פורסם

סליחה שאני נכנס לתרד הזה אבל חבל לפתוח עוד תרד על אותו נושא!

יש לי ימאה ארוקס עכשיו אני רוצה לצבוע את בג'אנטים בצבע אחר

כמה יעלה לי להוריד את הגלגל ואת הצמיג בשני הגלגלים כדי לצבוע!

וכמה יעלה לי להחזיר אותם אחרי זה!

ץודה רבה וסליחה שהתפרצתי לתרד! :wink:

פורסם
דוד - ביותר מספר רכב אחד ראיתי את נושא הגבלת סיווג המהירות.

כמובן שבד"כ לא יקרא כלום אם "טיסה" ב- 250KM/H עם צמיג מתוקן אבל בפעם שאכן יקרה משהו ....

אגב המגבלה היא יותר פרטנית - במשך 24 שעות לאחר התיקון הגבלת המהירות היא ל- 90 קמ"ש אם אתה באמת רוצה יותר פרטים אני יכול לחפש את הציטוטים המדוייקים.

אני מבין מה אתה אומר, אני אישית לא מומחה, אני רק מצטט מה שנאמר לי.. :wink:

-דוד

פורסם
סליחה שאני נכנס לתרד הזה אבל חבל לפתוח עוד תרד על אותו נושא!

יש לי ימאה ארוקס עכשיו אני רוצה לצבוע את בג'אנטים בצבע אחר

כמה יעלה לי להוריד את הגלגל ואת הצמיג בשני הגלגלים כדי לצבוע!

וכמה יעלה לי להחזיר אותם אחרי זה!

ץודה רבה וסליחה שהתפרצתי לתרד! :wink:

יש לך גם פירוק הדיסק הקידמי ואם גם מאחורה יש לך דיסק אז גם מאחורה צריך לפרק ככה שזה יוצא עלות גבוהה יותר ואיך בדיוק תצבע את הגאנט?

אני חושב שכדאי לך לפתוח שרשור חדש ושמה תשאל את שאלותיך למה זה קשור לפנצרים.

• תוכן חדש...