Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הצעת מחיר למגבר של 4 יציאות 1200 או 1400

חדש במחיר של 750 ש"ח כולל הרכבה חוטים וכל מה שנילווה לכך.

המגבר הוא של חברת מטריקס.

האם מישהוא מכיר את המגבר?

והאם המחיר משתלם?

תודה למי שיעזור.

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יש לך במקרה כתובות אינטרנט של חנויות שניתן לרכוש ציוד אודיו דרך האינטרנט?

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תוסיפי עוד טיפ טיפה תקני את המאק אודיו Z4100 ב890 שקל אחלה מגבר...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
יש לך במקרה כתובות אינטרנט של חנויות שניתן לרכוש ציוד אודיו דרך האינטרנט?

יש לך פה אתר שאני מאמין שאת מכירה יש בו הכל וכל מה שאת צריכה מכסה כמעט את כל החנויות באינטרנט...

http://www.zap.co.il

מקווה שעזרתי

לירן

פורסם

באתר הזה אין כלום (זאפ), והמעט שקיים באתר הוא מהקישורים של החנויות הכי יקרות באנטרנט, יש הרבה חנויות וירטואליות באטנטרנט עם מחירים הרבה יותר משתלמים, אני לא יודע אם מותר לציין שמות של אתרים אז את\ה מוזמנ\ת לשלוח לי הודעה פרטית ואני יביא כמה קישורים.

פורסם

קיבלתי הצעה נוספת של המגבר california boom המחיר כפי שראיתי בחנויות נע בין 1046-1036

המחיר שקיבלתי הוא 750 כולל התקנה .

האם המגבר איכותי?

פורסם

אם יש לך יותר תקציבים או שיש אלטרנטיבה אחרת אז עדיף למרות שיש למתן אותו והוא אומר שמהגבר סבבה...

מרים אצלו דוטק וסאב של פיוניר..

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

שניי רמקולים אחוריים של קנוואד 220w כל אחד וסאב.

פורסם

או קיי אז את מחפשת מגבר 4 ערוצים...ואיזה סאב? מה ההספק המינימלי שלו?

למרות שהרמקולים של הקנווד את לא חייבת לחבר למגבר, כמה הם 40-60 rms בערך?

אם את מוכנה לוותר על הגברה לרמקולים האלו את יכולה להשקיע במגברים איכותיים ומקצועיים יותר באותו מחיר שהם 2 ערוצים ולא 4

פורסם

הסאב אם אני לא טועה הוא בין 300 -400 הסאב ממש קטן.

חשוב לי לשמוע באיכות טובה ולא לבנות דיסקוטק ברכב.

פורסם

כמה זה קטן? 8" 10" 12" ?

ותנסי לבדוק את הנתונים שלו כמו עוצמה מינימלית ולא עוצמה מקסימלית (חשוב מאוד די לדעת איזה מגבר מתאים לו) ואם את לא מוצאת פרטים כאלו תנסי לפחות להביא לנו את השם של החברה ודגם ואנחנו ננסה לאתר אותו ואת הפרטים שלו.

פורסם

אני אבדוק בהקדם ואעלה את הנתונים שלו במלואם בהקדם.

• תוכן חדש...