Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ב-405 היה מנוע XU עם בלוק אלמיניום שהיתה לו נטיה להיסדק.

ב-206 ו-307 ובמקבילים בסיטרואן היה כשל באטם ראש שגרם לנזילת שמן בצד שמאל של המנוע (כאשר עומדים מולו).

נו, אז כנראה שהם באמת לא יודעים לעשות מנועים.. ;)

דווקא אצלנו לא היו בעיות מנוע בשלושת ה-405 שהיו לנו, גם המנוע של ה-206 היה בסדר.

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
א. זה לא קשור לדיון.

ב. בתור לקוח שרכש פיג׳ו מעניין אות העכוז שלי מי תכנן את המנוע, בדיוק כפי שלא צריך לעניין אותי העובדה שפולקסווגן לא תכננו את הגיר (עד כמה שידוע לי).. בפועל המנוע התגלה כבעייתי ופיג׳ו לא טרחו להאריך אחריות או לבצע לו קריאת שרות לתיקון התקלה (בניגוד לפורד למשל עם בעיית צינור המים במנוע הטורבו).

ג. מי אמר שהצרפתים לא יודעים לתכנן מנועים, זכור לי שלא היו לי בעיות מיוחדות ב-405, 205, 106. כן היו בעיות אחרות ולא מעט, אך בעיות במנוע דווקא לא היו (וזה החלק היחיד בערך שלא הייתה בו תקלה ב-405..)

ד. מאחר ואתה בוחר בכל פעם להתנגח עם כל מי שחס ושלום מעז לומר מילה רעה על פיג׳ו, או לפחות שהיה נדמה לך שהתכוון לומר מילה רעה, אז קדימה, בוא נפתח את זה.. תפתח שרשור נפרד אשר ידון אך ורק באמינות של פיג׳ו סיטרואן ואני מבטיח לך שלא תופתע מהתוצאות.

אישית היו לי ולמשפחתי הקרובה (קירבה ראשונה) לא מעט רכבי פיג׳ו וסיטרואן (שלוש 405, 205, 106, 3008, 206, שתי קסארה פיקסו) ואני יכול להעיד שכולן היו מעניינות, מהנות לנהיגה (כל אחת בדרכה שלה), ובדרך כלל נוחות ביחס למתחרות, אך כל אחת ואחת מהן הייתה גם נבלה מבחינת אמינות, כן כן אפילו ה-206 אשר יום אחד כשיצאתי מהרכב הדלת נפלה מציריה ונשארה לי ביד..

אז אל לך לזלזל בדעתם של אחרים, בדר״כ זה נכתב לאחר ניסיון רב ולא מעט כספים שזרמו לקופת המוסך.

אתה אומר שה-3008 החדשה זו חיה אחרת, והיא היא שתשנה את תדמית האמינות של פיג׳ו, יכול להיות שאתה צודק אך בינתיים חובת ההוכחה עליה.

אגב את אותו הדבר בדיוק אמרו לי לפני ששכנעתי את אבי לרכוש את ה-3008 בשנת 2011, כי יש לה גיר יפני ומנוע חדש ומודרני של bmw, והיא תהיה אמינה למופת.. אז אמרו.. בסופו של דבר כולנו כאן יודעים מה קרה למנוע, אך גם מעבר לזה היו עוד תקלות אשר לא היו קשורות למנוע.

הקשר לדיון הוא האמירה שלך, לא בפעם הראשונה, שהמנוע הזה הוא הוכחה שהצרפתים לא יודעים לתכנן מנועים. וה"התנגחות" שלי, כדבריך, היא בכל המקרים פשוט מגננה להתקפה שאתה ועוד אחד מנהלים פה כנגד המותג, התקפה שלטעמי ונסיוני היא מוגזמת, מגמתית ובכל מקרה מיותרת.

פורסם
הקשר לדיון הוא האמירה שלך, לא בפעם הראשונה, שהמנוע הזה הוא הוכחה שהצרפתים לא יודעים לתכנן מנועים.

אשמח אם תראה לי איפה טענתי כך.

פורסם (נערך)

ראה פוסט 46 כאן. מי שלא יודע לתכנן מערכת מותחנים ( שכנראה תוכננה בכלל בגרמניה ), לא יודע לתכנן מנועים, זה ההיקש שלי.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
פורסם
הם מבצעים recall רק בגלל שיש כאן פן בטיחותי ולא בגלל טוב ליבם או דאגה ללקוחות שלהם..

כאשר יש בעיה בטיחותית מסכנת חיים (במקרה הזה פוטנציאל התלקחות צמת חוטים) הם מחוייבים בחוק לבצע תיקון יזום.

לעומת זאת, כאשר הם מתכננים מנוע עם מערכת מותחנים שווה לישבן (נניח thp 156hp) ועקב כך מנועים מוסרים נשמתם למגרש הגרוטאות שבשמיים, אז ניתן להשתין על הלקוח בקשת ולא לשאת באחריות יום לאחר תום תקופת האחריות.

והלקוחות, שהם יחפשו מי ינענע אותם.

צדיקים

סבבה, אם זה מה שלקחת מההודעה הזו אז שיבושם לך.

לא זו הייתה הכוונה.

זה גם נאמר מספר הודעות לאחר מכן.

אתה יכול לחזל״ש, כבודה האבוד של פיג׳ו/סיטרואן הוצל שוב ע״י שומר הגלקסיה.. :)

האמת שאין לי מושג למה אתה לוקח את זה אישית, מה גם שאין לי שום כוונה ״לפגוע״ במותג כפי שמשום מה מצטייר לך בדימיון.

• חודש מאוחר יותר...

• תוכן חדש...