Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

https://www.dft.gov.uk/vosa/apps/recalls/searches/search.asp?cboStartMonth=1&cboStartYear=1992&cboEndMonth=1&cboEndYear=2020&cboMake=TOYOTA&cboModel=AYGO&cboSortOrder=rec_launch_date&cboAscDesc=ASC&PageSize=10&tx=0.5501978&newsearch=newsearch

הנה הריקול לטיוטה אייגו הלא היא ה 108 . אין יצרן שחף מבעיות .

דווקא מה שצריך להטריד אלה החלקים שלא נמצאים בריקול כגון משאבות מים וכאלה שמחזיקים 3 שנים ושבוע וכאשר היצרן מתעלם מהכשל. זה יכול לעלות הרבה יותר ולכן ריקול אינו באמת מדד.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הו לא! עכשיו גם הרכב היחידי נטול הבעיות של PSA התגלה כלא אמין! לאן נוליך את הבושה?

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם (נערך)
וואוו כמה 301 בדף אחד, עזבו את הרכב המחורבן הזה כבר, מה הקשר בין מה שאני אומר נגד PSA ל301, אי אפשר לנתק את זה כבר מכל תגובה כלפי?

לגבי האמינות, אני לא בא להוכיח שום דבר וגם לא להתבכיין, הרשת מפוצצת בלא מעט תקלות של הצרפתים שאין ברכבים יפנים קוריאנים וכו..

אולי ל301 אין הרבה תקלות כרגע אך יש איכות ירודה, זה גם מינוס, ולא יודע מה יהיה עוד כמה שנים.

108 נראה לי הרכב היחידי של פיג'ו בלי תקלות כי הוא בעצם טויוטה.

208, לא חסרות תקלות אפילו בשנתונים חדשים אפשר למצוא לא מעט בפורום הטכני כנ"ל 2008 על רעידות מזגן לא עובד וכו וכ.

3008 היוצאת, חבל להוסיף, וכנראה החדשה מצטרפת אליה.

508, בגלל שהיא מוצלחת כולם בורחים ממנה? כן בטח, רכב גרוע באמינות מכל הבחינות.

5008 לא יודע, אך לא נראה לי שהוא כזה להיט.

פחות מכיר סיטרואין, אך הקסארה שהיתה חדשה לא הצטיינה באמינות ומכתבות בפורום גם הC4 וC5 לא ממש מצטיינות.

אז מ6 דגמים של פיג'ו רק 1 יצא נורמלי שהוא בעצם לא פיתוח שלהם, אני יודע שגם ליפנים/קוריאנים לא חסרות הפתעות, אך זה קורה להם אולי מתוך עשרה רכבים אחד או שניים.

אז די לשחק אותה המושיע של הצרפתים בגלל שאדון BoobleIt עבר גיהנום איתם, אין קשר, די תוציאו את הג'וק הזה מהראש, אני לא הראשון ולא האחרון שדובר אמת על היצרן הגרוע הזה.

יש פה בשירשור, ולא רק, שני "משמידי ערך" למותג הזה, האחד עושה זאת בצורה שעל פניה נראית לפחות מנומקת, הגיונית, עמוסת פרטים ואפילו מעת לעת הוא טורח ל"פזר נשיקות באויר" תוך הבטחות שהוא שוקל, באמת שוקל קניה, השני לצערי הוא אתה שמזגזג בין המלצות על 301 לבין השמצות חסרות בסיס משכנע על היצרן הזה שכל שהוא מייצר לדבריך הוא זבל מוטורי וגם האוטו האחד שהוא כבר בסדר, אז זה בגלל שההורים מיפן. וכל שאתה עושה באופן הזה הוא לשרת את התזה ההפוכה לזו שלך, למשל זו שלי.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
פורסם

חברים אני קראתי את השרשור הזה וחושב שוב פעם אם לקנות ה3008 .

יש כאן מישהו שמכיר ויודע אם המנועים חדשים ?

ובכלל מה לגבי הדיזל שלהם ?

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם (נערך)

מנועי הדיזל שלהם דיי ישנים עם שינויים מינוריים. כבר מעל עשור . Dw10 לדוגמא אי שם בתחילת המליניום. מאד אמינים.

ב 2014 הוסיפו להם מערכת אוריאה כדי לעמוד בתקן יורו 6

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

המנוע וותיק וכנראה שדיי אמין, הגיר יפני ואמין בוודאות.

לא אלו הרכיבים שצריכים לדאוג מהם...

אבל בשביל לא ״ללכלך״ את השרשור הזה יותר ממה שכבר נעשה עדיף שתפתח נושא חדש.

או שפשוט תעשה חיפוש, נראה לי שהרכב הזה נטחן עד דק בשנה האחרונה.

פורסם
חברים אני קראתי את השרשור הזה וחושב שוב פעם אם לקנות ה3008 .

יש כאן מישהו שמכיר ויודע אם המנועים חדשים ?

ובכלל מה לגבי הדיזל שלהם ?

מאזדה CX5

יש פה בשירשור, ולא רק, שני "משמידי ערך" למותג הזה, האחד עושה זאת בצורה שעל פניה נראית לפחות מנומקת, הגיונית, עמוסת פרטים ואפילו מעת לעת הוא טורח ל"פזר נשיקות באויר" תוך הבטחות שהוא שוקל, באמת שוקל קניה, השני לצערי הוא אתה שמזגזג בין המלצות על 301 לבין השמצות חסרות בסיס משכנע על היצרן הזה שכל שהוא מייצר לדבריך הוא זבל מוטורי וגם האוטו האחד שהוא כבר בסדר, אז זה בגלל שההורים מיפן. וכל שאתה עושה באופן הזה הוא לשרת את התזה ההפוכה לזו שלך, למשל זו שלי.

זה כבר עלוב, בפעם האחרונה שלא המלצתי על 301, נכנסתם באם אמא של התגובה שם למה לא.

פורסם
המנוע וותיק וכנראה שדיי אמין, הגיר יפני ואמין בוודאות.

לא אלו הרכיבים שצריכים לדאוג מהם...

אבל בשביל לא ״ללכלך״ את השרשור הזה יותר ממה שכבר נעשה עדיף שתפתח נושא חדש.

או שפשוט תעשה חיפוש, נראה לי שהרכב הזה נטחן עד דק בשנה האחרונה.

אוקי תודה , תיבה יפנית אבל איזה יצרן יפני תרם אותה ?

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם (נערך)

אכן. שוב אין דבר כזה אמינות מוחלטת. לכולם יש פה ושם לימונים. השאלה כמה ואיך היבואן מטפל בזה.

כבר פגשתי נהג מונית שלובינסקי החליפו לו מנוע דיזל 1.6 חדש אחרי 15K עקב סדק במנוע. קורה. זה בהחלט לא מעיד על הכלל ורחוק מאד ממה שקרה למנועי דיזל של מזדה . לקחת הכל בפורפורציה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
זה אבל הדגם המוצלח שאמור להיות אמין סחיר ומחזיק מחיר, לא?

מצחיק שזו בעיית חשמל, אם כי כמובן חשוב שהיא מטופלת.

בן אדם גרמת למלחמת העולמות...

טוב לפחות יש לך חוש הומור להבדיל מזורו עם ה301..

פורסם
זה אבל הדגם המוצלח שאמור להיות אמין סחיר ומחזיק מחיר, לא?

מצחיק שזו בעיית חשמל, אם כי כמובן חשוב שהיא מטופלת.

מאז שפורסם שיש ריקול לכמה דגמים של פרארי, הכל צפוי והרשות נתונה. ובנימה פחות משועשעת, אין רכב ויצרן שחפים מתקלות ושום מעבדה ומסלול ניסויים לא יצליחו להכיל את מספר המשתנים שיש בזמן אמת. נו, אז נכנסים למוסך לחצי שעה, שותים קפה ממכונה וממשיכים הלאה.

פורסם
ברגע שהפוסט הזה פורסם חיכיתי לטמבלים עם ההערות הלא קשורות שלהם על הצרפתיות. תגובות לא קשורות ומתחת לכל ביקורת.

מציע לכל מי שחושב להצטרף לבדוק את הdata של הריקולים של כל היצרנים בשנים האחרונות לפני שהם עושים מעצמם צחוק.

Sent from my iPhone using Tapatalk

לא יפה לקרוא "טמבלים" לאנשים שחושבים אחרת. כך לימדו אותי בפורום הזה ואני מעביר את זה לדורות הבאים.

אני לא חובב גדול של מכוניות צרפתיות (פה אני גם משתדל להיות מנומס) אבל יצא לי לנהוג שבוע ו 1500 ק"ם בחו"ל על 3008 דיזל GT line וגיליתי מכוניות מאוד מעניינת, בעיקר מנוע וגיר מצויינים, חיסכונים ויעילים. איכזבו אותי דווקא דברים שתמיד היו הצד החזק של פיזו - נוחות הנהיגה והנאה מנהיגה - המתלים נוקשים מדי לטעמי וההגה קל וחסר תקשורת. אבל עם יד על הלב - אם היתי צריך דיזל - ללא ספק היתי לוקח את 3008.

אני גם שמח שהחברה מבצעת קריאת תיקון - זה לגמרי בסדר.

• תוכן חדש...