Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , רציתי לדעת מדוע המחירים לביטוח רכב למי שלא היתה על שמו פוליסה ב3 שנים האחרונות אבל כן יש רישיון מעל 10 שנים הם פשוט בשמיים? אני לא יודע מחירים אבל כך הבנתי

לדוגמא כמה צפוי לעלות ביטוח מקיף + חובה לנהג בן 30 ללא ביטוח בשנים האחרונים ( לא היה רכב) לרכב ישן בן 6-7 , לדוגמא i20 , סוויפט, סיריון וכו׳ ?

האם זה צריך להיות שיקול ברכישת רכב ? במידה וברצוני לרכוש רכב ב30-35 אלף שח אולי שווה לשקול לקנות רכב צנוע רק עם ג׳ וחובה וזאת רק בשביל ״לצבור״ עבר ביטוחי ?

פורסם

מי שאין לו עבר ביטוחי על רכב פרטי משלו, יכול להצהיר שנהג באופן קבוע (לא צריך לציין מה בדיוק היתה התדירות) ברכב של אבא/ אחות בתנאי שהיתה להם פוליסה שיש בה בה סעיף שמכסה כל מי שבעל הרכב התיר לו לנהוג ואז מבקשים מביטוח הרכב ההוא את טופס היעדר תביעות.

פורסם

מה זה 'גבוה' בעיניך?

עכשיו חידשתי פוליסת ביטוח מקיף לרכב בן 8-9 +2 תביעות בשלוש שנים במחיר 3000 ש"ח (+ חובה 1200 במקום אחר)

אציין שאצל הסוכן שלי המחיר היה גבוה משמעותית (הפרש של כ1300 ש"ח)

חשבתי תמיד שעדיף סוכן בשביל השירות.. לצערי כשנזקקתי לשירות הסוכן שלי לא ממש היה שם.. עברתי לביטוח 'ישיר' ואני מניח ששם לא יהיה גרוע יותר, אבל בוודאות זול יותר.

פורסם

אתה לא יכול לצבור עבר ביטוחי בשביל מקיף רק עם צד ג' וחובה.

אם אתה רוצה לדעת כמה יעלה לך ביטוח לרכב מסוים פשוט תבדוק ב WOBI.

פורסם (נערך)

wobi בפעם האחרונה נתן לי תוצאות הזויות של כ3K שקלים יותר ממה ששילמתי בפועל. (ומדובר סה"כ במונדאו ישנה, שלא נדבר על התוצאות שקיבלנו על הE קלאס של אבא שלי)

עדיף להתקשר חברה חברה ולבקש הצעת מחיר (מה גם שתמיד כדאי להתמקח).

זה מה שעשיתי עד שהגעתי למוקד של איילון-הוט שהם ממש זולים.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
  • תוכן חדש...