Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

I20 מודל 2011. נפח מנוע 1.4

דגם מנוע: G4FA

קוד תקלה: B1346.

כינוי טכני באנגלית: Clock Spring

החלק הדרוש: סליל כרית אוויר הגה

יש מלא דגמים במחירים טובים והכל, אבל אני לא יודע אם זה יתאים לסוג רכב שלי.

תודה.

פורסם

קיבלתי.

המק''ט הוא 934901J100

אבל לצערי אין אותו לא בקוראפס ולא באיביי, ככה שכנראה תיאלץ לקנות ביונדאי שופ, או ,השם ישמור, בכלמוביל.

Stay Dirty

פורסם
קיבלתי.

המק''ט הוא 934901J100

אבל לצערי אין אותו לא בקוראפס ולא באיביי, ככה שכנראה תיאלץ לקנות ביונדאי שופ, או ,השם ישמור, בכלמוביל.

לא יודע למה, אבל נראה לי שאני אלך על הימור חזק, אני אקנה של יונדאי אלנטרה נפח 1.8, נראה שזה אותו הדבר.

מה אומר? ניחוש חזק? או גרוע? :]

פורסם

אי אפשר לדעת, ובגלל שמדובר בחלק בעל חשיבות בטיחותית ממדרגה ראשונה הייתי רוכש רק חלק חדש ומקורי.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אי אפשר לדעת, ובגלל שמדובר בחלק בעל חשיבות בטיחותית ממדרגה ראשונה הייתי רוכש רק חלק חדש ומקורי.

צודקים. אזמין מקורי . תודה.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מתעלק על השרשור..

1. תוכל לעדכן היכן קנית את הסליל ובאיזה מחיר ?

2. עם איזו תוכנה סרקת וקיבלת את קוד התקלה ? (סרקתי עם Torque וזה לא מצא כלום)

תודה.

פורסם (נערך)

בוקר טוב

הלך לי הסליל בטויוטה פריוס, בחברה רצו כמעט 2000 שקל רק על החלק, רכשתי בעליאקספרס ב 50 שקל והרכבתי לבד.

החלק שלך קיים בעלי 16.8$

https://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Steering-Wheel-Auto-Spiral-Cable-Sub-assy-93490-1J100-934901J100-For-Hyundai-I20/32830509949.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.290.3V5jEE

אין בחלק הזה שום דבר אלקטרוני , להן הסיכון מינימלי, עובדה שזה עובד היטב,

מזה 3 חודשים.

רכשתי עוד 3 כאלה שיהיה.

עריכה אחרונה על ידי perl1947
פורסם
perl1947,

תודה רבה על העצה אך אני מעדיף לרכוש חלפים מקוריים של יונדאי תוצרת חברת הבת MOBIS.

שחררו תמיד :wink: עוד מידע - מהיכן וכמה.

האם בדקתה ביונדאי-שופ, או ג'אסט-מוטור.

בתודה - אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אין בחלק הזה שום דבר אלקטרוני , להן הסיכון מינימלי, עובדה שזה עובד היטב,

מזה 3 חודשים.

רכשתי עוד 3 כאלה שיהיה.

אתה באמת סומך על חלק בטיחותי מדרגה ראשונה שהזמנת ב 50 שקל מאליאקפרס??? באמת???

זה ש"הצלחת" לתקן את הבעייה לא מבטיח בשיט שהחלק הזה יתפקד בזמן אמת ויצליח לפתוח את כרית האוויר.

אני באמת מאחל לך שמעולם לא תדע את זה, ולמי ששוקל "לדפוק את המערכת" בצורה הזו מומלץ לשקול זאת שנית. יש דרכים שונות להוזיל עלויות, לקנות סליל שעון מאליאקספרס היא ממש לא אחת הדרכים המומלצות.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
שחררו תמיד :wink: עוד מידע - מהיכן וכמה.

האם בדקתה ביונדאי-שופ, או ג'אסט-מוטור.

בתודה - אייל.

תודה אייל.

טרם בדקתי מול החנויות הנ"ל, מכיוון שנורת התקלה הופיעה לראשונה בשישי בצהריים לאחר שהן כבר נסגרו :)

• תוכן חדש...