Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

אני גר בבניין בן 16 שנים (בניין קטן, סה"כ 4 דירות) שמותקנת בו מערכת סולארית.

לצערי, המערכת הסולארית הזו היא צרה צרורה שכל שנה מולידה בעיה חדשה.

דירת הגג היא בעלת מרפסת גג מרוצפת, מתחתיו רצה הצנרת ובשנים האחרונות היו לנו כבר 3 פיצוצים.

כל פיצוץ כזה מצריך פירוק בלטות, חציבה, תיקון פיצוץ, אטימה בזפת וריצוף מחדש.

בעל המקצוע האחרון, שהגיע דרך אתר "המקצוענים" עשה עבודה נוראית, לא הצליח לאתר את הנזילה וחצב במספר מקומות שונים בגג עד שמצא את הפיצוץ.

כרגע, בדירת הגג יש נזילה מאותו מקום, שהוביל לתיקון הקודם, לפני כשנתיים.

לכן, אני מעוניין בהמלצה לבעל מקצוע אמין, שיודע לאתר נזילות כמו שצריך (עם מכשור, בלי מכשור, זה לא משנה) ושידע לבדוק את תקינות המערכת הסולארית לבדוק האם יש בה משהו לא תקין, שגורם לכל הפיצוצים הללו.

תודה,

גיא

פורסם

סאארדין, טיפ קטן:

במערכת סולארית יש מיכל התפשטות שתפקידו לספוג לחצים גבוהים במערכת ובנוסף צריך להיות פורק לחץ (כמו בטורבו :-P).

כדאי להנחות את בעל המקצוע ש:

א. יחליף (!) את מיכל ההתפשטות הקיים.

ב. יוודא פורק לחץ במערכת.

ייתכן והבעיות נובעות מלחצים גבוהים (בעיקר בקיץ, ימים מאוד חמים...)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אין מישהו שאני מכיר, בבניין הקודם אני תיחזקתי את המערכת (החלפתי משאבה, מיכל התפשטות ותיקנתי כמה פעמים בעיות של נתק בחיווט לחיישנים [עניין דיי פשוט]) אבל קראנו פעם אחת לאבישי (שמידי פעם מפציע כאן בפורום בכינוי "אלקמינו") לתיקון של מחבר שהשתחרר במעקף שבוצע כמה חודשים קודם לכן.

זה התחיל מפיצוץ במערכת בין הגג לקומה האחרונה (חמישי) ובוצע מעקף מהגג ישירות לקומה רביעית (דילגנו על קומה חמישית ונכנסנו ישירות לצנרת של קומה רביעית ומשם עשינו פיצול קטן לקומה חמישית).

הפיצול הזה החזיק מעמד כמה חודשים עד שאחד המחברים ("קופלונג") השתחרר (בגלל הפרשי טמפ') וגרם לנזילה (עד למעלית) ב 2:00 בלילה (דירה סגורה שלא היו גרים בה) ורק בנס לא נגרם נזק למעלית ולא נגרם נזק לדירה.

אבישי בזמנו הגיע, החליף קופלונגים וסגר אותם חזק כמו שצריך. מאז לא נצפתה שום בעיה (במשך שנים) של פיצוצים (מערכת בת 23-24 שנים).

נסה ליצור עימו קשר, אני לא יודע אם הוא עדיין בתחום אבל אולי הוא מתעסק בדברים כאלה (או אולי יכול להפנות אותך לקולגה שלו).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...