Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבלתי ירושה - טלוויזיה LCD ישנה, והחלטתי שאני מעונין לתלות אותה בחדר שינה.

חדר שינה מחולק שמצידו הימני בטון, ובצידו השמאלי גבס (קומבינה של בעל הדירה). באמצע יש חלון.

קניתי זרוע טלוויזיה (ברקן 3400), סימתי על הקיר וניסיתי לקדוח ללא הצלחה.

המקדח שיש לי הוא skill 6002 500w.

בעבר הצלחתי לקדוח עם המקדחה הזאת, ולא זכור לי אם איזה מקדח השתמשתי (אף על פי שיש לי מבחר עצום ומבלוגן).

כרגע יש לי חור בעומק של כמה מילימטרים ליופי.

השאלה שלי היא כזו:

1. אם אקנה מקדח לבטון, האם אצליח לקדוח? אם לא, אצרך לקנות מקדחה קצת יותר רצינית?

2. האם כדאי לתלות על קיר גבס את הזרוע עם הטלוויזיה?

תודה לעונים.

פורסם (נערך)

1. קנה מקדח וידיה, תעביר לרטט ובהצלחה, המקדחה אמורה להספיק.

2. לא נראה לי שאפשר על קיר גבס, אבל נשאיר את זה למומחים ממני.

עריכה אחרונה על ידי bjlb
פורסם

אפשר על קיר גבס עם דיבל רוזט אדום

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

אל תסתבך, פשוט קנה מקדח נורמלי לבטון וגמור עניין.

ניסיתי לקדוח חורים לתליית טלויזיה בקיר של ממ"ד מודרני עם מקדחי בטון ישנים שהיו לי. לאחר שעברתי את שכבת הטיח/חיפוי בלוק הראשונה נתקעתי. המקדח הפסיק להתקדם לא משנה כמה ניסיתי (כמובן במצב פטישון). כבר הייתי בטוח שפגעתי בברזל זיון בבטון. אפילו קניתי מקדח חדש לפלדה אבל גם איתו לא התקדמתי. אז קניתי מקדח חדש לבטון ופתאום הקידוח התקדם בקלות. שלושה קדחים עמוקים של 10 מ"מ קוטר נקדחו בשלוש דקות כשקודם גם מקדח קטן סירב להתקדם.

אה, וכל זה נעשה עם מקדחת wolf שנקנתה לפני עשור בהום סנטר כחלק מ"מזוודת כלים מהודרת, מאתיים חלקים, שקר כלשהו" במאה שקל.

עריכה אחרונה על ידי A_lex
פורסם

אם זו מקדחה רוטטת, תתחיל ממקדח בקוטר קטן ואחכ תעבור למקדח במידה גדולה יותר.

אם זה פטישון - זה אמור לקדוח בלי בעיה.

בגדול - מקדחה רוטטת לא מיועדת לקידוח בבטון מזויין ולכן אם תתעקש עם המקדח יותר מידי אתה תשרוף אותו.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...