Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 36k אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיהיה אמין , חסכוני , נוח וכיף לנסיעה

קראתי דברים נחמדים על סיאט מי אבל לא הבנתי את עניין הגיר אם הוא רובוטי או אוטומט , בנוסף שהסיאט מי יחסית למיני נורא מרווחת , אך אין לה חלונות חשמלים,כיוון מראות חשמלי , ועוד כל מיני דברים בסיסים?

אשמח לדעת מה עוד נכנס בתקציב הזה... לא בהכרח מיני

פורסם

למייי גיר רובוטי חד מצמדי, כלומר בעיר הוא לא חלק כמו גיר פלנטרי למשל.

אתה מחפש רק אוטומט?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
למייי גיר רובוטי חד מצמדי, כלומר בעיר הוא לא חלק כמו גיר פלנטרי למשל.

אתה מחפש רק אוטומט?

Sent from my iPhone using Tapatalk

אני קורא רק דברים רעים על רובוטי לצערי :(

וכן אני רוצה רק אוטומט

דיי הלכתי לאיבוד , כבר לא יודע מה לחפש

פורסם

לא מכיר את הסיאט מי.

אך הגיר הרובוטי החד מצמדי דורש הסתגלות כלשהי, והוא לא חלק כמו גיר אוטומטי פלנטרי, אך הוא הרבה יותר זול בצריכת הדלק, לא דורש טיפול למעט בלאי מצמד שדורש החלפה כל 100K ק"מ בערך, והוא יותר אמין.

זה דומה מאוד להחלפת גיר ידני רגיל, אולי טיפה יותר איטי מהרגיל כי האדם פשוט מהיר יותר בהעברת הילוכים מאשר הרובוט.

בתור אחד שמחזיק רכב כזה, הייתי ממליץ לך לקחת בחשבון שרכבים עם גיר רובוטי חד מצמדי פחות סחירים בארץ, קשה מאוד למכור אותם והערך שלהם יורד דראסטית, אני אוהב את הגיר הזה, זה הרכב הרביעי במשפחה עם הגיר הזה, אך אני בספק אם הרכב הבא יהיה רובוטי כי ירידת הערך והסחירות בגללו בלתי נסבלת,

בסופו של עניין אני מציע לך לקנות רק רכב אוטומטי לפנטרי.

פורסם
לא מכיר את הסיאט מי.

אך הגיר הרובוטי החד מצמדי דורש הסתגלות כלשהי, והוא לא חלק כמו גיר אוטומטי פלנטרי, אך הוא הרבה יותר זול בצריכת הדלק, לא דורש טיפול למעט בלאי מצמד שדורש החלפה כל 100K ק"מ בערך, והוא יותר אמין.

זה דומה מאוד להחלפת גיר ידני רגיל, אולי טיפה יותר איטי מהרגיל כי האדם פשוט מהיר יותר בהעברת הילוכים מאשר הרובוט.

בתור אחד שמחזיק רכב כזה, הייתי ממליץ לך לקחת בחשבון שרכבים עם גיר רובוטי חד מצמדי פחות סחירים בארץ, קשה מאוד למכור אותם והערך שלהם יורד דראסטית, אני אוהב את הגיר הזה, זה הרכב הרביעי במשפחה עם הגיר הזה, אך אני בספק אם הרכב הבא יהיה רובוטי כי ירידת הערך והסחירות בגללו בלתי נסבלת,

בסופו של עניין אני מציע לך לקנות רק רכב אוטומטי לפנטרי.

תודה על ההסבר

אשמח להמלצות על רכבים בתקציב

פורסם

דייהטסו סיריון 2010-11, מאזדה 2 (מה שייכנס בתקציב,רק דגם דיינמיק), סוזוקי סוויפט,ניסאן מיקרה - גרסת היפניות.

יונדאי I20 - בגרסת הקוריאניות.

בהצלחה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
דייהטסו סיריון 2010-11, מאזדה 2 (מה שייכנס בתקציב,רק דגם דיינמיק), סוזוקי סוויפט,ניסאן מיקרה - גרסת היפניות.

יונדאי I20 - בגרסת הקוריאניות.

בהצלחה.

אחרי חפירה קטנה באינטרנט נראה כי הסוזוקי סוויפט האוטו הכי מומלץ , אמין , חסכוני , מאובזר מכל האופציות שהצעת

אחפש את האוטו בחברות מימון למינהם כי אין לי באמת מזומן נזיל לשלם את כל מחיר האוטו

פורסם

בחברות מימון אין רכב,הרכב נמצא במגראשים שעובדים עם חברות המימון וכאן מתבקשת זהירות.

לא לקנות ממגרש סוג ג' והלאה.

לסוזוקי יש טרייד אין בפריסה ארצית,יש רכבים שמורים והייתי הולך לרחרח שם קצת.

מימון יתנו לך גם בסוכנויות הגדולות והטובות,אם אין לך עבר בנקאי בעייתי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...