Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגו 2008 החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לאחר שנתיים עם הקליאו 0.9 ידנית.

החלטתי שהגיע הזמן להחליף לרכב אוטומטי( שגם האישה תיסע עליו) וגם בזמן העבודה אני עם רכב ידני מסחרי( פיאט דובלו חדשה) אז גם די נמאס.

המחשבה היא לעבור לרכב שיהיה די מרווח, חסכוני, נוח, שיהיה לו גם כח זמין , התחלתי לעבור על כל הרכבים והגעתי ל פיגו 2008.

בהתחלה הייתה מחשבה לקפצור אבל הוא פחות נוח מהפיגו וקופצני למידי אז הוא ירד מהפרק.

עשיתי נסיעת מבחן על הפיגו, נהנתי מאוד מהנוחות, הכח הזמין שיש לרכב (מדובר במנוע 1.2 טורבו), רכב באמת נעים לשהות בו.

חשוב לי כרגע לשמוע המלצות של נהגים שמחזיקים ברכב ויוכלו לתת לי אינדיקציה לגבי אמינות( מחלות מיוחדות של הגיר והמנוע ושאר החלקים?) , צריכת הדלק, עלות טיפולים וכדומה.

בנוסף האם כדאי לרכוש את הרכב דרך 0 ק"מ שאגב על פי בדיקה הוא זול מהיבואן ב 21000 ש"ח.

תודה רבה לעוזרים :)

עריכה אחרונה על ידי idan897
פורסם
הבעיה העיקרית של ה-2008 היא הקקטוס...

:lol:תכלס:lol:

ממליץ לבדוק גם את הקקטוס, מגיעה עם 5 שנות אחריות.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

פות"ש,

תפנה ליבואן לפעמים תקבל הצעה הרבה יותר זולה מהמחירון ששווה יותר מקניית 0 ק"מ.

תנסה גם רכבים אחרים , מקסימום לא אהבתה תחזור לצרפתים, פשוט לצרפתיות יש סטיגמה רעה בארץ, נותן מן הרגשה ממש מחורבנת,

כך שלפני שתקנה ותתקע עם הרכב, תנסה אולי רכבים אחרים בעיקר יפנים/קוריאנים.

בהצלחה.

פורסם
פות"ש,

תפנה ליבואן לפעמים תקבל הצעה הרבה יותר זולה מהמחירון ששווה יותר מקניית 0 ק"מ.

תנסה גם רכבים אחרים , מקסימום לא אהבתה תחזור לצרפתים, פשוט לצרפתיות יש סטיגמה רעה בארץ, נותן מן הרגשה ממש מחורבנת,

כך שלפני שתקנה ותתקע עם הרכב, תנסה אולי רכבים אחרים בעיקר יפנים/קוריאנים.

בהצלחה.

קודם כל תודה רבה על העצה!

שנית, בחרתי בפ'יגו מכיוון שהתחברתי אלייה מבחינת כל החבילה הכוללת שהיא נותנת( נוחות, מרווח, מנוע וכולי)

בהחלט הדבר היחיד שיושב לי בראש זו הבעיה שבסטיגמה, לי באופן אישי זה פחות מפריע כי הצלחתי להוציא מידע אמינותו מנוע+גיר, אך בהחלט עניין להיתקע אחר כךבגלל הסטיגמה מפריע.

אני מעוניין בדגם האקטיב או הפרימיום והמחירים הם 115-120 אש"ח בהתאמה ככה שעדיין יש הפרש משמעותי.( 20 אש"ח)

פורסם

להלן סדר רמות הגימור ובהתאם לכך נגזר מחיר הרכב -

1. תיבת הילוכים ידנית 1.2 82 כ"ס - New Access

2. תיבת הילוכים אוטומטית 1.2 110 כ"ס - New Active Go

3. תיבת הילוכים אוטומטית 1.2 110 כ"ס - New Active

4. אוטומט 1.2 110 כ"ס - New Premium

בנוסף קיים דגם עם מנוע דיזל 1.6 100 כ"ס - New Active Go

פורסם

מציע לשקול שוב את הקקטוס.

א. היא עולה הרבה פחות מה-2008 (אני השגתי את האוטומט בהנחה של 6500 ש"ח ממחירה הרישמי, אך בסוף העיסקה בוטלה ע"י).

ב. היא מאובזרת מספיק לרמה שלא תרגיש שחסר שום דבר.

ג. היא יותר מרווחת מה-2008 במושב האחורי.

ד. היא מעוצבת יותר מה-2008, גם מבפנים וגם מבחוץ, ונותנת הרגשה אחרת כמעט כמו לנסוע ברכב קונספט (עיניין של טעם אך לטעמי היא הרבה יותר יפה).

ה. היא הרבה יותר סחירה מה-2008, וזו כנראה נקודה חשובה בשבילך!

זכור לי שלא מזמן התפרסמה כתבה על הרכבים הסחירים ביותר בשוק ובמקום הראשון הייתה קקטוס (אז עם גיר ידני) כאשר זמן המכירה עמד על 2-3 ימים מפרסום המודעה.

מצד שני ה-2008 ממש לא סחירה (כמו רוב דגמי פיג'ו-סיטרואן) וכאשר תרצה למכור אותה תצטרך להתגמש בהתאם.

אם כבר פיג'ו 2008 אז יד-2 בת שנתיים ב-70-80K לדגם האקטיב נשמע לי כמו עסקה הרבה יותר מוצלחת.

יש לא מעט למכירה והמחירים יהיו הרבה יותר גמישים מאצל היבואן..

פורסם

מסכים איתך בנושא הסחירות, אך לא לגבי 2008 בת 2-3, בשנים האלה היא היתה עם מנוע ה1.6 האוטומטי עם גיר AL4 המיושן, כך שאני גם הייתי מעדיף ללכת על מנוע הPuretech 1.2T

פורסם

לגבי ה2008 עם המנוע 1.2 טורבו הוא נמצא רק כשנה+ בשוק.

לגבי הקקטוס, לא אני ולא האישה אהבנו את הרכב מעניין של טעם.

עוד אופציה שעלתה בגלל הסחירות היא סיוייק 5 דלתות יד2 2013-2015...

• תוכן חדש...