Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט מרתיח לראות את זה.

למי שמרחם על בעל העסק-הוא הביא את זה על עצמו ומגיע לו העליהום והשיימינג שנעשה.

ללא ספק אם הוא היה מגיב על הנושא(שללא ספק הוא מודע לו)-מצבו וחוות דעת החברים היו הרבה פחות קשים.

בנוסף,להציע פיצוי לפות"ש זה משהו שהוא מתבקש.

הוא לא יכול להחזיר את הגלגל אחורה,אבל לפחות לצמצם הפסדים -וחבל שהוא לא עושה זאת.

זה למה בהחלט אני כל טיפול שנעשה לרכב מעדיף להישאר כמה שעות במוסך ולראות את הנעשה,ובכל מקרה לצלם את מונה הקילומטראז.

• תגובות 154
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא אחזור על כל הדברים שכבר נאמרו, אבל דבר אחד צריך לחזור ולהישנות - בושה וחרפה. לא רק שזה ממיט על העסק המדובר קלון, אלא מראה מהי רמת השירות הזוועתית במדינה הנחמדה שלנו.

כמו שכבר אמרו - חשדהו וחשדהו, כי אין לך מושג מה יעשו עם הרכב כשאתה לא שם. כשהיתה לי הלאנסר הישנה והחבוטה שלי, הכנסתי אותה למוסך. רשמתי את הק"מ, וכשחזרתי אחרי שלושה ימים ראיתי 216 ק"מ יותר. נכנסתי לבעל המוסך ובתור פיצוי הוא נתן לי טיפול חינם. למרות שלא מדובר בכסף כ"כ גדול אלא בסביבות 450-500 ש"ח, עדיין זה פיצה על עגמת הנפש. הק"מ היה 265700 והם הגיעו ל-265916. לא ביג דיל יחסית לק"מ שברכב עבר, אבל עדיין.

אני במקום פות"ש הייתי פותל"ת* מזמן בכל דרך אפשרית. החל משיימינג ועד אפילו תלונה במשטרה.

* פותח לו את הת*ת

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
פשוט מרתיח לראות את זה.

למי שמרחם על בעל העסק-הוא הביא את זה על עצמו ומגיע לו העליהום והשיימינג שנעשה.

ללא ספק אם הוא היה מגיב על הנושא(שללא ספק הוא מודע לו)-מצבו וחוות דעת החברים היו הרבה פחות קשים.

בנוסף,להציע פיצוי לפות"ש זה משהו שהוא מתבקש.

הוא לא יכול להחזיר את הגלגל אחורה,אבל לפחות לצמצם הפסדים -וחבל שהוא לא עושה זאת.

זה למה בהחלט אני כל טיפול שנעשה לרכב מעדיף להישאר כמה שעות במוסך ולראות את הנעשה,ובכל מקרה לצלם את מונה הקילומטראז.

מאד צודק,

פשוט ביזיון וחובה לפרסם אותו בכל דרך קיימת כדי שעוד אנשים לא יפלו בידיים של הנוכל הזה.

קובי

:-)

פורסם

כן, ממתינים לעדכון תכלס מה נסגר ומי נהרג.

פורסם

איזו בושה, אני לא רוצה לדמיין מה היה קורה אם הוא היה משבית את הרכב, חוסר אחריות, חאפריות, טיפשות ועוד אין ספור מחמאות.

אני לא יודע איך הייתי פותר את זה, אבל זה מטריף אותי רק לחשוב על זה.

פורסם

לא שמצב המוסכים האחרים יותר טוב.

גם הרכבים שזוכים להתאשפז על פני יום ויותר (ללא בעלים) זוכים להיות רכב שליחויות, פיזורים, הבאת ארוחות ועוד

בסוף אתה בא למנהל המוסך לשאול לפשר הקילומטר, מה הוא אומר? נסיעות מבחן\ עבודות חוץ.

ואם אתה ממשיך לחפור, אז גם תתקבל התשובה שאף אחד לא הכריח אותך לבוא למוסך או להשאיר את הרכב במוסך.

פורסם

זה כבר נשמע פחות רציני, אם אתה עדיין מגבש.

אכזבת.

פורסם
אני עדיין מגבש משהו לגבי מה שאני אעשה איתו...

ואני חשבתי לתומי שכבר "גיבשת" אותו...

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...