Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטודיל - מישהו מכיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

דיברתי עם בעלי רכב לקראת קניה.

הרכב יד שנייה (מיצובישי ספייס סטאר).

הרכב נקנה על ידם מאוטו דיל. אמרו שהרכב נמסר לאוטודיל במסגרת טרייד-אין.

טיפולים במוסך מורשה אצל 2 הבעלים (הקודם החסיר טיפול אחד שהושלם על ידי הנוכחי).

האם זה שהרכב נקנה מאוטו-דיל אמור לגרום לי חשש על איכות הרכב?

או שסביר מאוד שהרכב באמת הועבר לשם בטרייד-אין?

מה גם שהבעלים הנוכחי נהג עליו.

אבל רק 8 חודשים... לדבריו נולד להם ילד והם גילו שהרכב קטן מדי בשביל לשים עגלה+ציוד בלי צפיפות.

בקיצור, מה דעתכם?

פורסם

אם נתמצת -

יתרונות - טופל במורשה. קילומטראז' סביר (80,000 ב-4 שנים). טסט לשנה מלאה (הטסט צריך להתבצע באוגוסט והוא עושה אותו לפני המכירה).

חסרונות - חשש עקב קנייה מאוטו-דיל ועקב כך שהבעלים החזיק בו רק 8 חודשים..

פורסם

אתה לא צריך לחשוש מזה שהרכב נרכש שם. אוטודיל באמת מוכרים רכבים שנמסרו ליבואנים בעסקות טרייד אין. תבדוק את הרכב בעצמך. היסטוריית טיפולים כבר יש והיא בסדר.

אני לא הייתי קונה מיצובישי ספייס סטאר כי יש רכבים טובים יותר בשוק בקטגוריית הסופר מיני אבל זה כבר טעם אישי...

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם

כמובן.

מה לגבי כך שהרכב נמכר אחרי 8 חודשים? סימן אדום או רק לפתוח עיניים טוב בבדיקות?

בכל מקרה קח את הרכב לבדיקה מקיפה.
פורסם

לגבי רכבים טובים יותר -

צריך אוטומטי. חסכוני בדלק ובכלל חסכוני באחזקה, אמין וכו'.

יש משהו טוב יותר לדעתך? (ולא יקר משמעותית לרכישה מה שיצריך לסגת משמעותית בשנתון...)

אתה לא צריך לחשוש מזה שהרכב נרכש שם. אוטודיל באמת מוכרים רכבים שנמסרו ליבואנים בעסקות טרייד אין. תבדוק את הרכב בעצמך. היסטוריית טיפולים כבר יש והיא בסדר.

אני לא הייתי קונה מיצובישי ספייס סטאר כי יש רכבים טובים יותר בשוק בקטגוריית הסופר מיני אבל זה כבר טעם אישי...

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

• תוכן חדש...