Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

בדיקת קניה - בלוק מנוע


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הציגו לי בדיקת קנייה לגבי יונדאי i25 שנת 2014 (102,000 ק"מ).

רוב הבדיקה היה בסדר, אבל רציתי להתייעץ לגבי שני מכלולים:

מנוע - בלוק מנוע: רעש אביזרי מנוע רצועה מותחנים וגלגלות

מערכת בלמים ללא פרוק גלגלים: בלמים קדמיים לתקן צלחות דיסקים תופים. בלמים אחוריים לתקן צלחות דיסקים ותופים.

 

 

 

בכל מקרה, כביכול התבצע כבר תיקון של הריג'קטים מהבדיקה (אני רוצה לקנות מחברת ליסינג), אבל רציתי לשמוע את חוות דעתכם על הרכב, והאם יש כאן סימני אזהרה כך שעדיף לא לקחת בכלל סיכון עם הרכב, עוד לפני שאני משקיע כסף ולוקח אותו לבדיקה נוספת משלי.

 

תודה!

פורסם (נערך)

זו בדיקה טובה, אפילו מצויינת ביחס לנתונים אבל לא שווה כלום כי היא מטעם המגרש. בהחלט שווה שתקח גם לבדיקה מטעמך (עדיף במוסך) ואם זו אכן התוצאה אז האוטו במצב מצויין.

מה שכתבו על בלוק מנוע הם כותבים תמיד. סוג של כסת"ח. על הבלמים כתבו בלי לפרק גלגל אז אין להם מושג. במוסך יפרקו גלגלים ויבדקו בלמים.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

הציגו לי בדיקת קנייה

 

לבדיקות האלה אין כל ערך. בצע בדיקה משלך ואז תדע מה המצב של הרכב.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

 

×
×
  • תוכן חדש...