Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי תחושה שאין זרימה בין הרדיאטור למיכל עיבוי (יודע שהזרימה צריכה להיות בפרשי לחצים).

כרגע נמצא בבעיית טמפ' גבוהה בעליות, תוהה האם קשור.

לפני כחצי שנה הוחלף רדיאטור לחלופי והפקק נלקח מהרדיאטור המקורי (הפקק מקורי גם הוא).

מכון הרדיאטורים עשה עבודה חאפרית - נושא לפוסט בנפרד.

פורסם

יש ערכה לדימוי לחץ במערכת קירור שבודקת גם פקקים אם אני זוכר.

https://www.google.co.il/search?q=%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA+%D7%9C%D7%97%D7%A5+%D7%A8%D7%93%D7%99%D7%90%D7%98%D7%95%D7%A8&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi8t8nBg5bVAhUBVRoKHWJlDxUQ_AUICigB&biw=1366&bih=638#imgrc=IuiNrCVDsac6oM:

זרימה לא קשורה להפרש לחצים היא קשורה ללחץ סף ברדיאטור שממנו והלאה השסתום פורק.

ככל שהלחץ על הנוזל עולה עולה גם נקודת הרתיחה וזה דווקא הפוך,אז יכול להיות שיש לך בריחת לחץ והנוזל יוצא במקום לבנות לחץ בפקק.

פורסם

תודה על התשובה.

במחיר שלה הייתי קונה 8 פקקים חדשים...

לא ראיתי איך היא בודקת את הפקק.

אין איזו שיטה פשוטה להביא את הרכב למצב שאמור להיות מעבר של מים ודרך לראות את המעבר?

פורסם

המפלס אמור לעלות באופן ברור או שיכול לעלות רק קצת ואז לא אזהה?

ז"א, אם אני לא רואה שהמפלס עולה אז בהכרח יש בעיה?

פקק עולה 10usd ומשלוח עוד כמה דולרים, זו לא הבעיה.

העניין הוא שאולי הרדיאטור שהוא חלופי לא מתאים לפקק המקורי

פורסם

חום מנוע גבוהה בעליות עד כדי כך שאני צריך לעצור בצד.

בתקופה האחרונה הצינורות התכווצו אחרי נסיעה (כמו ואקום כזה).

עכשיו כשהחלפתי נוזל קירור לא בדקתי האם חוזר על עצמו.

פורסם

לדעתי זה סממן ברור לפקק רדיאטור תקול. אין מה להעמיק בבדיקות בשביל העלות המצחיקה שלו. החלף בהקדם

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

עכשיו כשהחלפתי נוזל קירור לא בדקתי האם חוזר על עצמו.

זה סימן שהשסתום בפקק תפוס - הוא לא נפתח ונשאר סגור כל הזמן וזה דבר מאוד לא טוב לרדיאטור או לצינורות של מערכת הקירור.

עריכה - כבר איבדתי אותך עם החלפות הרדיאטור והפקקים,אז או שהפקק דפוק או שהוא לא מתאים לרדיאטור החליפי.

וכמו שיגאל רשם מתחתי תבדוק גם הצינור שמוליך לעיבוי.

עריכה אחרונה על ידי tribel
פורסם

ככל שהלחץ על הנוזל עולה עולה גם נקודת הרתיחה וזה דווקא הפוך,אז יכול להיות שיש לך בריחת לחץ והנוזל יוצא במקום לבנות לחץ בפקק.

ובמחשבה שניה לגבי המשפט הזה - הגיוני שהעודף לחץ דווקא מאט את הסירקולציה של הנוזל ומכאן אתה רואה התחממות בתנאי פינוי חום פחות טובים כמו עליות.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון: הוחלף פקק רדיאטור מקורי חדש.

תמיד כשמוזמן חלק חדש, החלק הישן מרגיש את זה עוד בשלב המשלוח ומתחיל להתקלקל מייד...

כך גם עכשיו, הפקק ישן התחיל להתפרק מס' ימים לפני שהגיע הפקק החדש.

בכל אופן, לא פתר את בעיית החום. אמשיך להתייעץ בפוסט אחר שפתחתי לעניין.

תודה למגיבים

• תוכן חדש...