Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. פיגו סיטרואן המנועים שלהם 3 צילינדר . גם המיאקרה והסופר סטאר כמדומני. האם זה לא מבטיח טווח חיים קצר יותר לאוטו מאשר מנוע 4 צילנדר? פלוס רעשי נסיעה?

2. להונדה סיויק החדשה וגם לסיאט איביזה מנוע 1000 סמ"ק אני מניח טורבו . האם זה לא מבטיח אורך חיים קצר וכושר סחיבה בעיתי ?

3. לרנו קליאו יש תיבה רובוטית כפולת מצמד . האם הפטנט הזה של תיבה ידנית שמתנהלת כאוטומט לא מקור לבעיות לטוח ארוך מבחינה מכנית ? ובעיות בנסיעה החלקה וכד. כמדומני שנאמר לי שיש אופצית פארקינג ברנו קליאו כך נאמר לי. בדציה סנדרו משתמשים בגיר זהה של רנו ושם אין את אופצית הפארקינג. לי הפארקינג חשוב לזינוק בעליה הפוך לחניה בהר למנוע הדרדרות

פורסם (נערך)

.1לא, מנועי 3 צילינדרים זה לא המצאה חדשה ותמצא אותם במגוון יצרנים.

המינוס הגדול שלהם זה שהם רועדים בגלל שאין בוכנה רביעית שתאזן את השלישית, ויש לזה פתרונות כלאה ואחרים.

2. אותו דבר, גם שם מדובר במנוע ליטר עם טורבו (כנ"ל בוואג ובPSA ועוד) והוא מייצר יותר מומנט וכוח ממנועי 1.2 ו1.4 אטמוספריים מקבילים ולכן לא תהיה שום בעיית סחיבה, המנועי טורבו הקטנים מחליפים מנועים בנפחים גדולים מהם , כמו שהמנוע ליטר של הונדה מחליף את ה1.4 האטמוספרי שלא שווק כאן וה1.2 TSI של פולקסווגן החליף בזמנו את ה1.6 הרגיל שלהם.

3. גירים רובוטיים מתחלקים לחד מצמדיים ודו מצמדיים. אם היו בעיתיים כל כך לטווח ארוך לא היית מוצא אותם במשאיות ואוטובוסים (בעיר חד מצמדיים).

בסנדרו סטפווי יש רובוטי חד מצמדי ובקליאו דו מצמדי והגיר של רנו נחשב לאמין ביחס לאלה של פולקסווגן ופורד.

למה אתה משתמש בפארקינג לזינוק בעליה? תשתמש בהנד ברקס.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

לסיאט איביזה לדוגמה ממנוע ליטר יש 110 כ"ס ו20.5~ קג"מ מהטווח של 2000 סל"ד, מבחינת מומנט - זה הרבה יותר ממה שיש היום ממנועי 1.6 אטמוספריים מודרניים עם רצועת כוח רחבה הרבה יותר מסלד נמוך הרבה יותר (16 קג"מ +- בד"כ במנועים כאלה מסל"ד שקרוב יותר ל4 אלף) , ככה שבעיה של סחיבה לא תהיה לך (האוקוטביה עם המנוע הנ"ל עם אותו מומנט ו115 כ"ס מאיצה ל100 בפחות מ10 שניות ומגיעה למעל 200 קמ"ש והיא כבדה יותר מהאיביזה)

לגבי ויברציות יכול להעיד שלא קיים במנוע של VAG כבר מעל חצי שנה ו17 אלף ק"מ (לי יש איביזה והבנתי שבדגמי פיז'ו גם אין)

לגבי כמה הם יחזיקו? הם לא נמצאים יותר מדי זמן בשוק אבל אין תלונות בנתיים (בארץ המנוע נמצא באיביזה ובA1 מעל שנה, ועכשיו נכנס לראפיד לאוקטוביה וללאון בוריאציות שונות וסביר להניח שיכנס לעוד דגמים בקרוב, וגם בחו"ל הוא משרת כבר הרבה דגמים)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...