Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם,

לאחרונה אני מוצא את עצמי נעזר עוד ועוד בפורום המדהים הזה!

לאחרונה התחלתי לעבוד קצת יותר על המכוניות של המשפחה, אולי עקב הזדקנותן...

ותמיד חסר איזה כלי ספציפי שמעכב את העבודה ביום יומיים עד שמשלימים.

חשבתי להרים את הכפפה ולהקים קבוצה שיתופית רק לכלים!

לכולנו יש את הכלים הבסיסיים ועוד כמה מיוחדים!

כמובן שנדאג למסגרת חוקית לשמירה על הכלים ותנאי השאילה.

חשבתי על כמה רעיונות..

הראשונה- שיתוף באמצעות קבוצת ווצאפ.

נראה לי קצת פחות מסודר למרות שיהיה אפשר לשאול ולקבל מענה, קצת מוגבל בגלל החלוקה לאזורים והחדירה לפרטיות.

האופציה השניה, קבוצה בפייסבוק/גוגל/שאר אפליקציות, מרגיש לי מסורבל.

רעיונות, הצעות, וכמובן השתתפות!

יתקבלו בברכה,

גל

פורסם

ככל שאתה עובד יותר עם כלים, כך אתה מבין כמה קל להשחית ולהרוס כלי טוב בשימוש לא נכון.

אני אישית שמח תמיד לעשות עבודות לאנשים, בשמחה ובחינם, אבל לעולם לא משאיל כלים למי שאני לא מכיר ולא יודע איך הוא עובד.

הפואנטה שלי, שמקבץ כלים שכזה, שמחליף ידיים כל יום, יהפוך מהר מאוד לערמת ברזלים שחוקים

יום טוב גם לך

פורסם

ממש לא מקבץ כלים! חלילה!

זה לא נועד להשאלה של רצ'טים, מפתחות ושאר ציוד בסיסי.

השאלה של ציוד קצת יותר נדיר, או קצת פחות משתלם לקניה לעבודה אחת.

לדוגמא: מכווץ בלמים אחוריים, מחשב רכב לvagיות מכווץ קפיצים.

כאספן כלים כפייתי (ותפרן) מבאס לקנות לפעמים כלי זול, או כלי בודד.

פורסם

מי שמעוניין בכלי כלשהו, יכול לבקש פה.

אם יש חבר פורום שמעוניין להשאיל, ישאיל.

אני כמו יגאל, מכון להשאיל רק לאנשים שאני מכיר וסומך עליהם, עשיתי את זה כמה פעמים, ממש לא הרבה.

בעיקרון, עדיף פשוט לקנות את הכלי הדרוש. אנחנו לרוב לא עשים בבית עבודות שדורשות שימוש בכלים מאוד יקרים וכל דבר אחר אפשר לקנות בלי שזה ירושש אותך.

כל קובוצת ווטסאפ/פייסבוק וכו' מבריחה מפה חלק מהתעבורה ולכן זה לא רעיון טוב לדעתי.

רוצים לפתוח שירשור שיתוף כלים - בבקשה תעשו את זה בפורום, אין שום בעיה.

פורסם

כל קבוצת ווטסאפ/פייסבוק וכו' מבריחה מפה חלק מהתעבורה ולכן זה לא רעיון טוב לדעתי.

חלק גדול מהחוטפים הכבדים כבר לא איתנו :shock: ואלה שנשארו עובדים בחשאי דרך הודעות פרטיות.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...